Kirigami, 3D voščilnice

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2410/kirigami3dvoscilnice1-1465555743.png
Kirigami, 3D voščilnice
Kirigami, 3D voščilnice https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2410/kirigami3dvoscilnice1-1465555743.png 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marjan Hrapot (+)

Opekarska cesta 11, Ljubljana 1000, Slovenija

041 843 294
info@kirigami.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kirigami.si predstavlja ročno izdelane 3D pop-up voščilnice, ki se kot cvetoč popek odprejo pred vami in začarajo vsako srce.

 

Kaj je Kirigami

Kirigami nekoč

Kirigami je japonska beseda za umetnost oblikovnja iz papirja in je sestavljena iz besed "kiru"- rezati in "gami" - papir. Izhaja iz sedmega stoletja, ko je bil papir izredno dragocen in so Kirigami motive uporabljali v templjih za daritve bogovom.

Kirigami je način oblikovanja in rezanja papirja v želeno obliko, za razliko od origamija, kjer se papir samo zgiba.
Pri tem je izredno pomembna simetrija in logika. Pravi umetniki Kirigamija morajo obvladovati tako izredno preciznost, kot tudi eleganco in umirjenost.

 

Kirigami danes

Danes je Kirigami razširjen povsod po svetu, papir je dostopen vsakomur in izdelovanje papirnatih figuric ni več samo visoka umetnost, temveč predstavlja marsikomu tudi priljubljen hobi.

Sodobni Kirigamije svojo tržno nišo našel v izdelovanju 3D "pop-up" voščilnic, ki so obnorele svet. Za rezanje voščilnic se danes uporablja laser. Lepljenje in prepogibanje papirja, včasih tudi šivanje, pa se še vedno dela samo ročno, zato izdelava nekaterih 3D voščilnic traja tudi nekaj ur.

Včasih so Kirigami darovali bogovom, danes ga lahko vi podarite ljubljeni osebi, ki se bo zagotovo vzradostila ob pogledu na odprto voščilnico, v kateri se skrivajo najrazličnejši motivi za različne priložnosti: rojstni dan, poroka, Valentinovo, Božič, zahvala, rojstvo otroka, izkaz ljubezni ...

Odprt Kirigami motiv lahko uporabite tudi kot razstavni eksponat, ki bo polepšal kateri koli prostor.

 

Prodajna galerija

 

Prodaja podjetjem

Za prodajo podjetjem vam nudimo veleprodajne cene. Minimalno naročilo je 150€.

Voščilnice lahko dopolnimo z vašim logotipom in izvirnim besedilom želja, tako vašim zaposlenim kot poslovnim partnerjem, samo oddajte povpraševanje.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 82610207
  • Ime podjetja:
  • Oblikovanje in prodaja, Marjan Hrapot s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si