Inpro 22, energetsko učinovita gradnja objektov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3560/inpro22energetskoucinovitagradnjaobjektov-1473840085.jpg
Inpro 22, energetsko učinovita gradnja objektov
Inpro 22, energetsko učinovita gradnja objektov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3560/inpro22energetskoucinovitagradnjaobjektov-1473840085.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Parmova ulica 41, Ljubljana 1000, Slovenija

040 169 112
info@inpro-projektiranje.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Inpro 22 d.o.o. smo strokovnjaki na področju arhitekturnega in gradbenega projektiranja, projektiranja strojnih instalacij, elektro instalacij, projektantskega in gradbenega nadzora, svetovalnega in izvedbenega inženiringa, na področju fotovoltaike in izvedbe sončnih elektrarn, energetske sanacije in izvedbe nizkoenergetskih objektov na ključ, ter 3D izrisa objektov in notranjega dizajna.

Podjetje Inpro 22 d.o.o. postaja v domačem prostoru vedno bolj prepoznavno podjetje s področja projektiranja in inženiringa. Razvijamo se tudi na področju tržnih gradenj, kjer domačim in tujim kupcem ponujamo stanovanjske, poslovne, počitniške in turistične objekte.

Podjetje si je v preteklih letih ustvarilo nekaj referenc, tudi z lastnimi investicijami, v prihodnje pa se namerava razviti kot prepoznaven, hitro rastoč, fleksibilen, zanesljiv in prodoren partner.

 

Osnovno dejavnost podjetja predstavlja arhitekturno in gradbeno projektiranje. Ta dejavnost se prepleta z ostalimi dejavnostmi kot so projektiranje strojnih in elektro instalacij ter gradnja za trg.

 

Arhitekturno in gradbeno projektiranje

Glavna področja projektiranja so projekti v stanovanjski gradnji (enodružinski in večstanovanjski objekti, hoteli, turistični objekti, drugi objekti v visokogradnji ), del projektiranja pa je vezan tudi na različne industrijske objekte.

V okviru projektiranja posvečamo posebno pozornost razvoju različnih vrst konstrukcij (betonskih, sovprežnih, jeklenih), za katere izdelujemo načrte za gradbeno dovoljenje, izvedbene načrte ter kompletno delavniško dokumentacijo.

 

Projektiranje strojnih in električnih inštalacij

Za vsa zgoraj omenjena področja arhitekturnega in gradbenega projektiranja nudimo tudi projektiranje strojnih in električnih inštalacij. Posamezne faze projektiranja vključujejo idejni projekt IP, projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, projekt za izvedbo PZI, projekt za razpis PZR, projekt izvedenih del PID, projekt obratovanja in vzdrževanja POV.

Upravni postopek za pridobitev gradbenega dovoljenja, uporabnega dovoljenja, spremembe namembnosti ali legalizacije

Na osnovi izdelanih projektov vodimo tudi upravni postopek do pridobitve gradbenega dovoljenja, uporabnega dovoljenja, spremembe namembnosti objekta oz. legalizacije.

 

Projektantski in gradbeni nadzor

V okviru nadzora nad gradnjo investicijskih objektov kontroliramo predvsem gradnjo objektov v visokogradnji in industrijskih objektov.

 

Svetovalni in izvajalski inženiring

Investitorjem nudimo pomoč pri pripravi in vodenju gradbenih investicij, in sicer od priprave investicijskega programa do študije upravičenosti investicije, priprave projektne dokumentacije, razpisa za izbiro izvajalca in njegovega izbora, kvalitativnega in kvantitativnega nadzora gradnje ter prevzema objekta.

Poleg omenjenega nudimo investitorjem tudi vodenje izvajalskega inženiringa pri gradnji objektov.

 

Prodaja in izdelava SLK strešne kritine in fasadne obloge

Prevzeli smo proizvodnjo SLK obloge in ustanovili nov sektor v podjetju, ki obsega podporo kupcem ter proizvodnjo in razvoj. Naš kader je specializiran na področju oblog (fasad in strešnih kritin). V uspeh SLK obloge smo popolnoma prepričani, saj se je dokazala kot izjemno kvaliteten proizvod, po katerem povpraševanje hitro narašča.

 

Hiše na ključ

Naša vse bolj iskana dejavnost so postale tudi hiše na ključ, kjer vam lahko pomagamo v vseh fazah in prevzamemo kompleten projekt.

 

Gradimo z Merkurjem

Podjetje Inpro 22 d.o.o. postaja v domačem prostoru vedno bolj prepoznavno podjetje s področja projektiranja in inženiringa. Omenjene storitve po novem izvajamo tudi v dveh Merkurjevih trgovskih centrih Primskovo in Vižmarje.

 

Vir

Lokacije podjetja
Parmova ulica 41, Ljubljana 1000, Slovenija

MERKUR VIžMARJE - PROJEKTNA PISARNA INPRO 22 - Celovška cesta 479, Ljubljana 1210, Slovenija     05 9037443
MERKUR PRIMSKOVO - PROJEKTNA PISARNA INPRO 22 - Cesta Staneta Žagarja 67, Kranj 4000, Slovenija     05 9037442
  • Davčna številka:
  • 25265806
  • Ime podjetja:
  • Inpro 22, podjetje za projektiranje in inženiring, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si