Haplast d.o.o., proizvodnja plastičnih izdelkov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1968/haplastdooproizvodnjaplasticnihizdelkov1-1463573987.png
Haplast d.o.o., proizvodnja plastičnih izdelkov
Haplast d.o.o., proizvodnja plastičnih izdelkov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1968/haplastdooproizvodnjaplasticnihizdelkov1-1463573987.png 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Dobja vas 253, Ravne na Koroškem 2390, Slovenija

02 8238097
070 863 176
info@haplast.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Družinsko podjetje Kovinoplastika Hancman Ivan s.p. je bilo ustanovljeno leta 1995, z nakupom prvega stroja za brizganje plastike. Sprva je podjetje izdelovalo lončke za vrtnarstvo, kasneje pa se je preusmerilo v akumulatorsko industrijo, za katero je začelo izdelovati sestavne dele in komponenta za proizvodnjo akumulatorjev in industrijskih baterij.

Leta 2007 se je zaradi upokojitve podjetje preimenovalo v Kovinoplastika Nevenka Hancman s.p. in pod tem imenom delovalo do leta 2015. Danes je družba z omejeno odgovornostjo, znana kot Haplast d.o.o. .

Glavna dejavnost podjetja Haplast je brizganje in predelava plastičnih mas. V 80 % proizvajamo sestavne dele in komponente za proizvodnjo akumulatorjev in industrijskih baterij, pri katerih vedno dosegamo zahteve kupcev.

 

Storitve

 • Brizganje plastike

Brizganje različnih plastičnih kosov in komponent v manjših ali velikih količinah iz različnih materialov.

 

 • Popolna storitev

Razvoj izdelka, konstruiranje, izdelavo 3D prototipa, izdelavo orodja in proizvodnjo končnega izdelka. Sama konstrukcija in izdelava orodja se zagotavlja znašim pogodbenim partnerjem.

 

 • Proizvodnja prototipov

Proizvodnjo prototipnih izdelkov za enkratne naročnike.

 

 • Ultrazvočno varjenje

Poleg brizganja termoplastov nudimo tudi tehnologijo ultrazvočnega varjenja s katerim spajamo različne plastične komponente. Spajanje poteka s pomočjo sonotrod, ki so prilagojene vsakemu izdelku posebej.

 

 • Dotisk

Z našim pogodbenim partnerjem izvajamo tudi dotisk na plastiko, papir, kovino in tekstil.

 

Izdelki

Strojni park

 

Reference

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 66928737
 • Ime podjetja:
 • HAPLAST, podjetje za proizvodnjo plastičnih izdelkov, d.o.o.
 • Občina:
 • Ravne na Koroškem

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si