Hagleitner Hygiene d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2768/hagleitnerhygienedoo16-1467201161.jpg
Hagleitner Hygiene d.o.o.
Hagleitner Hygiene d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2768/hagleitnerhygienedoo16-1467201161.jpg 0 05 0

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Potok pri Komendi 13, Komenda 1218, Slovenija

01 8343468
01 8343469
komenda@hagleitner.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Razvijanje sistemov, ki navdušujejo, ponujanje rešitev, ki so trajne, in opravljanje storitev, ki prepričajo naše stranke – to so naši vsakdanji cilji. Od leta 1971 se naše podjetje ravna po načelu »Inovativna higiena«. In to pomeni: svoje stranke želimo navdušiti z inovativnimi rešitvami in storitvami.

In zato naše stranke uživajo kar dvojno ugodnost: smo namreč najiznajdljivejše podjetje na področju higiene in si nenehno prizadevamo poiskati boljše rešitve, zato ste lahko gotovi, da boste pri nas vselej našli najnovejše trende. Hkrati pa vsak dan živimo pojem »storitve«. To pomeni, da uživate ugodnosti strokovnega svetovanja in podpore, hitre dostave, usposobljenih tehnikov, natančno prilagojenih usposabljanj in dolgotrajnega ter zanesljivega sodelovanja.

 

Izdelki

Popolni dozirni sistemi za milo, gel za prhanje, brisače in toaletni papir omogočajo čiste rešitve za sanitarije in hotelske sobe. Najboljše priporočilo za gostinske lokale, gospodarska podjetja ali javne ustanove.

 

Kuhinjska higiena jutrišnjega dne – za čisto posodo in čisto okolje – v tem se kaže inovativnost Zelene učinkovitosti. Prenehanje uporabe zdravju in okolju nevarnih surovin v kuhinjski higieni in dolgotrajni izdelki za učinkovito čiščenje so osrednji del Zelene učinkovitosti. Ker mislimo na našo prihodnost!

 

Visokokakovostna pralna sredstva in pripomočki zagotavljajo čisto perilo in prijeten vonj. Izdelki havonPROFESSIONA so primerni za velika podjetja, havonMANUAL pa posebej za mala in srednje velika podjetja.

 

Nadvse usklajeni čistilni sistemi za popolno nego in vzdrževanje vrednosti površin, talnih površin in notranje opreme. Naše rešitve so učinkovit odgovor na vsa vprašanja sodobnega in profesionalnega čiščenja objektov.

 

Okrepitev, dobro počutje in uživanje. Skrbno izbrana naravna eterična olja v naših izdelkih ustvarjajo umirjajoče vzdušje za ravnovesje telesa, duha in duše.

 

Prava servieta krona vsako mizo. Izbira je visokostandardna in barvna ali pa si serviete izberete po svoji želji.

 

 

Storitve

 

Vabljeni v našo spletno trgovino.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 56082622
  • Ime podjetja:
  • Hagleitner Hygiene, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Komenda
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si