GrossGym - vadbeni center, Marinč Marko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4572/grossgymvadbenicentermarincmarkosp8-1483967682.jpg
GrossGym - vadbeni center, Marinč Marko s.p.
GrossGym - vadbeni center, Marinč Marko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4572/grossgymvadbenicentermarincmarkosp8-1483967682.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marko Marinč (+)

Adamičeva cesta 14, Grosuplje 1290, Slovenija

031 631 068
info@grossgym.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

GrossGym je vadbeni center, kjer uresničujemo naš primarni cilj - da bi se lahko neovirano gibali. Človek je namreč ustvarjen za gibanje, zato z ekipo v Grossgymu sistematično odpravljamo vaše težave z gibljivostjo, odvečno težo ali pa rehabilitiramo telo po poškodbi. Zavedamo se, da ima vsak posamezinik svoje omejitve, svoje želje in svoje cilje in na podlagi le teh ima naša ekipa profesionalni pristop, da vas pripelje do vašega optimalnega napredka.

 

Zakaj bi se sploh gibali in bili aktivni?

Gibanje človeka seže že v pradavnino in gibanje nam ne omogoča samo športnih dosežkov in lepega izgleda, ampak veliko več kot to. Gibanje nas izboljšuje tako fizično kot psihično.
Z energijo, kondicijo in močjo, ki jo dobimo s treningi pa lažje in bolj polno živimo življenje.

 

Kaj bi radi dosegli?

Naša ekipa vam bo pomagala, da se boste ponovno znali plaziti, prevračati, počepati, dvigovati, stabilizirati, predvsem pa nadzorovati vaše kompleksno gibanje. Estetika, lep izgled, prehrana in ostalo, boste dosegli s procesom učenja, ki vas bo pripeljal do rezultata, ki si ga želite.

 

Kako začeti?

Kot smo povedali že na začetku, imamo ljudje različne omejitve, želje in cilje za gibanje, zato si za vas vzamemo 2 uri časa, kjer preverimo gibljivost, vašo kondicijo in moč ter se pogovorimo o morebitnih poškodbah in vaših željah in ciljih, ki si jih želite doseči.

 

Funkcionalna klinika

Je namejena vsem novim članom, ki bi se radi udeležili vodenih vadb. Funkcionalna klinika traja dve uri.

Cilj funkcionalne klinike je:

 • Preveriti ali ima posameznik kakšne posebne gibalne omejitve v tem primeru se člana obvezno napoti v program Mobility, kjer skupaj s trenerjem odpravita težave in pripravita, da se vključi v vodene vadbe/program.
 • Spoznavanje in učenje novih gibov.
 • Nadgradnja že obstoječih gibalnih vzorcev/sposodbnosti.
 • Posameznik izvede krajši test gibanja, koordinacije in vzdržljivosti.
 • Trajanje funkcionalne klinike se lahko popolnoma prilagodi posamezniku.

 

Mobility

Namenjen je predvsem izbolšanju mobilnosti in fleksibilnosti našega telesa. Mobilnost je širok pojem, ki zajema skupen obseg gibanja, mišično napetost, omejitve pri sklepih in mehkih tkivih, živčno mišično koordinacijo, propriocepcijo, biomehaniko položaja in znanje o pravilni obliki gibanja (stabilizacija, ravnotežje..).
Program je namenjen vsem, tako rekrativcem, članom ki hodijo na vodene vadbe in prav tako posameznikom, ki želijo le izboljšati določene gibe (Primer: počep)

Programi, ki jih v vadbenem centru Grossgym ponujamo so:

Fit To Live Bootcamp:
Vadba poteka v skupini, ki je prilagojena vam. Prednost programa je, da se težavnost stopnjuje glede na vaš napredek gibljivosti, psihofizične pripravljenosti in seveda same tehnike izvedbe gibov. Vsi trije elementi pa so pogoj, da lahko človek normalno opravlja vsakodnevne funkcije brez napora ali bolečin.
Bootcamp je srednje intenzivna vadba, primerna za začetnike.
Vaje se predvsem izvajajo z lastno težo, elastikami in kettlebelli.
S programom bootcamp lahko izboljšate telesno držo, stabilizacijo, gibljivost. Z redno vadbo se izboljša koncentracija, telesne funkcionalnosti, izoblikuje se postava. Začnite se gibati!

 

Fit To Live Challenge:
Program, ki je namenjen vsem, ki želijo biti telesno in psihično bolje pripravljeni. Gre za kratek, intenziven in zabaven trening. Vadba Fit To Live Challenge je zasnovana na tehnično enostavnih vajah, ki so primerne za vsakega. Temeljijo na intervalnih treningih in na treningih, ki vam omogočajo maksimalno porabo kalorij, maščobe ter hkrati vzdržujejo, izboljšujejo vašo kondicijo. Program, vključuje predvsem vaje z lastno telesno težo, gimnastične vaje, nekaj vaj z utežmi. Treningi potekajo skupinsko po načelu »Vsi za enega, eden za vse.« Treningi so oblikovani v neskončnem številu variacij, ki stranke nikoli ne dolgočasijo in telo vedno prisilijo k maksimalni intenzivnosti.
Fit To Live Challenge daje možnost za:

 • izboljšanje splošne telesna pripravljenost, moči, vzdržljivosti,
 • krepitev mišic,
 • izgubo odvečnih maščob in oblikovanje telesa,
 • izboljšanje psihične moči,
 • krepitev ekipnega duha, pridobitev novih prijateljev,
 • izboljšanje načina prehrane.

 

Fit & Burn:
Nov program, ki je namenjen samo ženskam. Marsikdaj, se je težko odpraviti v telovadnico, s programom Fit & Burn pa ne bo več takih izgovorov.
Intenzivna intervalna vadba poteka v mali dvorani in jo vodi vaditeljica. Vaje se izvajajo z lastno težo, leseno palico, veslaškim simulatorjem ... Vadba pospeši metabolizem, učvrsti predele trebuha, zadnjice in nog, izboljša moč in funkcionalnost telesa.

 

Zlata leta:
Program je namenjen starejši populacije, ljudem, ki se vračjo v gibanje po poškodbi, bolezni ali nesreči in telesno nedejavnih ljudi v primerno zahtevno, redno in varno vadbo, s katero bodo dosegli optimalno raven telesne pripravljenost. Vsebina programa temelji na nalogah za razvoj aerobnih sposobnosti (srce in ožilje), ter moči in gibljivosti, ki predstavljata temeljni gibalni sposobnosti. Vsebina pripelje posameznika k boljšemu fizičnemu in psihičnemu počutju. Pozitivno vpliva na kostno gostoto, izboljšuje delovanje živčno-mišičnega sistema, izboljšuje telesno sestavo v prid mišične mase, zaradi česar je precej lažje opravljati vsakodnevna opravila.

 

Abeceda Gibanja:
Program Abeceda Gibanja je namenjen mlajšim starostnim kategorijam (predšolska in šolska populacija otrok) in vključuje naravne oblike gibanja, ki predstavljajo pomemben dejavnik otrokove gibalne izobrazbe.
Program vpliva na razvoj gibalnih sposobnosti (koordinacija, hitrost, gibljivost, ravnotežje, moč in preciznost) in širjenje gibalnih znanj, ki v kasnejših letih predstavljajo osnovo za izvajanje bolj kompleksnih gibov, uporabnih pri vsakdanjih opravilih kot tudi v športu.
Program je sestavljen iz različnih elementov gibanja, kot so plazenja, lazenja, hoja, tek, padci, plezanja, skoki, potiskanja, vlečenja, dviganja, nošenja in metov.
Obvladanje naravnih oblik gibanja ima širši pomen, saj se ne razvijajo le osnove za športno rast posameznika, ampak so tudi življenjsko uporabna. V nujnih primerih pripomorejo tudi k rešitvi lastne kože ali življenja (beg pred psom, plezanje po zgradbi ob požaru, prehod čez ovire v naravi ipd.)
Abeceda Gibanja predstavlja tisti gibalni minimum, ki bi ga moral obvladati vsak mladostnik ob koncu svojega osnovnega šolanja.

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 31353347
 • Ime podjetja:
 • Marc, fitnes storitve in vodenje, Marinč Marko, s.p.
 • Občina:
 • Grosuplje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si