Grafično oblikovanje, Helena Mašera s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2989/graficnooblikovanjehelenamaserasp2-1468476026.jpg
Grafično oblikovanje, Helena Mašera s.p.
Grafično oblikovanje, Helena Mašera s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2989/graficnooblikovanjehelenamaserasp2-1468476026.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Helena Mašera (+)

Via Anton Velušček 1, Koper 6000, Slovenija

031 223 021
helena.masera@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Helena Mašera s.p. iz Kopra se ukvarja z grafičnim oblikovanjem, oblikovanjem letakov, vizitk, kuvert, oblikovanjem avtomobilov ter knjižnim oblikovanjem.

Vizitka predstavlja pomemben prvi stik s stranko, zato mora biti dovolj elegantna in unikatna, hkrati pa mora vključiti vse pomembne podatke. Glede na to, da vizitka ponuja razmeroma majhen grafični prostor, morajo biti grafični elementi, ki so vključeni v podobo, izbrani zelo premišljeno.

Nudimo vam kakovostno, unikatno in hitro grafično oblikovanje letakov za promocijo vaše prireditve, storitve in izdelkov. Odlično oblikovan letak zagotovljeno pridobi pozornost vaše ciljne skupine.

Ponujamo vam tudi oblikovanje kuvert različnih dimenzij, z okencom ali brez.

Da bo celostna grafična podoba vašega podjetja res popolna, vam nudimo tudi oblikovanje ovitkov vaše poslovne zgoščenke.

  • Davčna številka:
  • 21859540
  • Ime podjetja:
  • Oblikovanje, trgovina in druge storitve, Helena Mašera s.p.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si