Gradbeno podjetje Drava d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5127/gradbenopodjetjedravadoo1-1488535185.png
Gradbeno podjetje Drava d.o.o.
Gradbeno podjetje Drava d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5127/gradbenopodjetjedravadoo1-1488535185.png 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sašo Kovačec (+)

Puhova ulica 23, Ptuj 2250, Slovenija

08 2058464
08 2058463
info@gpdrava.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gradbeno podjetje Drava je ustanovljeno z namenom opravljanja nepremičninsko storitvene dejavnosti in prevzemanja razvoja raznih investicij od projekta do realizacije ob upoštevanju kvalitete, roka in cene.

Usmeritev delovanja podjetja je v razvoj stanovanjskih, poslovnih in gospodarskih objektov ter komunalnega opremljanja stavbnih zemljišč z lastnimi finančnimi viri za potrebe trga ali za znanega naročnika oz. investitorja.

Pri svojem delu vzpostavljamo korekten odnos z investitorji ob upoštevanju kvalitete, roka in cene. Naš glavni cilj je biti ob koncu investicije v zadovoljstvu naročniku, zaposlenim in poslovnim partnerjem.

 

Nudimo

 • Gradnja novih in adaptacija starih objektov,
 • Priprava projektov in investicij,
 • Prodaja zgrajenega objekta,
 • Svetovanje in nadzor.

 

Storitve

Gradnja za investitorje
Gradnja novih in adaptacija starih objektov vseh namembnosti in za vse kupce, ki se s svojimi investicijskimi potrebami pojavljajo na trgu.


Gradnja za trg
Priprava investicije (nakup zemljišča, pridobivanje gradbenih dovoljenj in drugih potrebnih soglasij, priprava projektov, zagotavljanje financiranja), izvedba investicije, prodaja zgrajenega objekta (poslovni in trgovski prostori, lokali, stanovanja, …). Pri tem upoštevamo in spoštujemo vse želje naročnika v vseh fazah izvedbe investicije.


Svetovalni inženiring
Nudimo strokovno in organizacijsko pomoč v celotnem investicijskem procesu. Prične se z idejo in konča ob predaji objekta. Nudimo vam svetovanje pri naročanju in izvedbi projekta, povezovanje nalog projektnega in izvedbenega menedžmenta, idejno zasnovo – idejni projekt, izvedbeno projektiranje (projekti za izvedbo in projekti izvedenih del), procese izbire pogodbenikov in dobaviteljev (razpisna dokumentacija, vrednotenje ponudb), nadzor izvajanja pogodb, nadzor nad gradnjo in inštalacijami.

 

Reference

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 52692892
 • Ime podjetja:
 • Gradbeno podjetje Drava, gradbeništvo, inženiring, storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ptuj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si