Gostilna Kančal

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/134/gostilna-kancal-lendava-1456142199.jpg
Gostilna Kančal
Gostilna Kančal https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/134/gostilna-kancal-lendava-1456142199.jpg 0 05 0

Povprečno od 18 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Eva Marija Banutai (+)

Glavna ulica 41, Lendava 9220

02 5751137
051 225068
gostilna.kancal@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gostilna KANČAL Vendéglő - sinonim tradicije in kakovosti!

Slovimo kot ena najstarejših gostiln v tem delu Slovenije s 113-letno družinsko tradicijo, na kar smo zelo ponosni in kar je hkrati velika odgovornost za delo v bodoče.

Naša gostilna se nahaja v samem starem mestnem središču, praktično pod lendavskim gradom in "vis-à-vis" župnijske cerkve Sv. Katarine in Cvetličarstva Cuk. Gostje imajo možnost parkiranja na osrednjem mestnem parkirišču in ob cesti na modri coni. Naše prostorske kapacitete obsegajo osrednji prostor s točilnim pultom in večji prostor, ki je večinoma namenjen jedilnemu kotičku. Ob tem imamo predvsem ob lepšem vremenu na razpolago manjšo teraso na frontalni strani lokala (vhod z Glavne ulice).

Prijetno lendavsko okolje, pristne domače prekmurske in madžarske jedi ter odlična lendavska vina so le nekateri izmed razlogov za postanek in obisk naše gostilne. Prijetno in sproščeno počutje ter zadovoljstvo gostov so naša glavna skrb in naše največje zadovoljstvo. Nahajamo se v starem mestnem središču Lendave, ki je hkrati odlična izhodiščna točka za številne možnosti krajših izletov in dopustovanj.

Kraj z več kot 800-letno zgodovino namreč zaradi številnih kulturnih in naravnih znamenitosti privablja vse več obiskovalcev. Tako se lahko naši gostje kar peš sprehodijo do lendavskega gradu, župnijske cerkve Sv. Katarine, židovske sinagoge, evangeličanske cerkve, si ogledajo mumijo Mihaela Hadika v kapelici Sv. Trojice in pobližje spoznajo bogato kulturno dejavnost lendavskega kulturnega doma, ki je pravi arhitekturni biser.

Bogato kulinariko in vinogradništvo Lendave dopolnjujejo številne možnosti preživljanja prostega časa in rekreacije tako v Termah Lendava, kot tudi zasebno (wellness turizem, kolesarstvo, pohodništvo ipd.). Tradicionalni prireditvi Bogračfest in Lendavska trgatev predstavljata dodaten turističen magnet v jesenskem času.

Prepričani smo, da se boste radi vračali k nam.

Vljudno vabljeni!

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
06:30 - 22:30
Torek
06:30 - 16:00
Sreda
06:30 - 22:30
Četrtek
06:30 - 22:30
Petek
06:30 - 24:00
Sobota
06:30 - 24:00
Nedelja
07:30 - 21:30
 • Davčna številka:
 • 72675306
 • Ime podjetja:
 • Gostilna Kančal, Eva Marija Banutai s.p.
 • Občina:
 • Lendava
 • Govoreči jeziki:
 • Madžarščina, 
 • Hrvaščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2020 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si