Gnostični center alternative Altorion

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5042/gnosticnicenteralternativealtorion4-1487855806.jpg
Gnostični center alternative Altorion
Gnostični center alternative Altorion https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5042/gnosticnicenteralternativealtorion4-1487855806.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Robert Lavtar (+)

Kukeč 30, Križevci 9206

041 335 215
robert.lavtar@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Robert lavtar, (Oluwo Fagunwa Apesin Ola Ayedun), ustanovitelj  Gnostičnega Centra Alternative Altorion, ki ga vodi skupaj s ženo Petro Lavtar Slapar (Iyanifa ifamukomi Ayoola Elewa) je najprej iskal in našel resnico zase, svoje znanje pa je nato delil naprej, predvsem tistim, ki so se utrudili od iskanja, na teh poteh zašli ali obupali. Je oče petih otrok in že tudi dvakrat dedek.

Robert je spoznal, prakticiral in obvladal neštete filozofije in tehnike – od dosežkov sodobnih avtorjev do znanj, ki jih je do današnjega časa ohranilo starodavno izročilo posvečenih naslednikov. Vso to znanje temelji na lastni izkušnji. Vse metode je najprej preizkusil na sebi, na članih družine in nato še na stotine klientih.

Po njegovem mnenju Center Altorion posreduje najboljše in najučinkovitejše metode, ki obstajajo na tem planetu. Cilj je svoboden, srečen, zadovoljen, neustrašen ter močan posameznik.

Robert je spoznal in bil uveden v vodenje in izvajanje najučinkovitejših gnostičnih spiritualnih metod (Intenziv Gnoze, PEAT, Intenziv Sunjate) avtorja Spiritualne Tehnologije Nove dobe Ž.M. Slavinskega (www.spiritual-technology.com).

V Braziliji, na Inštitutu za neo-šamanizem, Paz Geia, Sao Paulo, se je usposobil za izvajanje sodobnih šamanskih metod (Exorcizem, Vrnitev duše, Hologramska časovna linija, Terapevtski Trans).

Marca 2002 je v Braziliji od Balogun Fabunmija, 82-letnega nigerijskega babalawa, prejel Ifa iniciacijo in bil uveden v več kot 10.000 let star neokrnjen šamansko-religijski afriški sistem, katerega korenine segajo v pradavno Sumerijo. Leto kasneje je bil, kot prvi beli človek iz Evrope in Azije, iniciiran v Awo Imule – več kot 7.000 let staro, prvinsko Ifa skupnost.

Decembra 2007 je na Floridi prejel Oluwo iniciacijo s strani Philip-a Neimark-a (Oluwo Fagbamila), ustanovitelja Ifa Fundacije Severne Amerike (www.ifafoundation.org).

Aprila 2002 je na Odprti mednarodni univerzi za komplementarno medicino (The Open International University for Complementary Medicines, Colombo, Sri Lanka) dopisno doktoriral na temo “Sodobno šamanstvo”.

Delavnice in individualne seanse je vodil tudi v Angliji (London), Avstraliji (Sydney), Belgiji (Bruselj), Braziliji (Sao Paulo in Rio de Janeiro), Avstriji (Dunaj), Nemčiji (Münnchen), Norveški (Oslo), Italiji (Toskana) in Hrvaški (Zagreb).

 

Metode

 

Šamanski procesi

 

Spiritualna tehnologija

 

Rezervacije

IFA Market


Vir

  • Davčna številka:
  • 94921466
  • Ime podjetja:
  • ALTORION storitve d.o.o.
  • Občina:
  • Gornji Petrovci
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si