Filu.si, spletna trgovina z otroškimi oblačili

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4636/filusispletnatrgovinazotroskimioblacili1-1484568347.png
Filu.si, spletna trgovina z otroškimi oblačili
Filu.si, spletna trgovina z otroškimi oblačili https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4636/filusispletnatrgovinazotroskimioblacili1-1484568347.png 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mateja Radisavljević Pačnik (+)

Gorenje 2a, Gorenje 6230, Slovenija

070 705 467
mateja.radi@yahoo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo majhna spletna trgovina Filu s prisrčnimi, kvalitetnimi izdelki za dojenčke in otroke.


Dostava

Dostava se izvaja z dostavno službo Pošta Slovenije .Strošek dostave izdelkov, se razlikuje glede na vrednost nakupa. V skupnem znesku nakupa do 50,00 € znaša poštnina 3,50€ v primeru plačila po povzetju in 2,3€ v primeru plačila po predračunu. V primeru nakupa nad 50,00 € pa poštnino krijemo mi in je za kupca BREZPLAČNA.

Pošta Slovenije vam ob plačilu po povzetju (plačilo preko položnice) dodatno zaračuna 1,05€, kot provizijo za plačilo položnice.


Čas dostave artiklov:

V kolikor so izdelki na zalogi jih predvidoma odpošljemo še isti dan, vendar najkasneje  v roku 3-7 delovnih dni. V kolikor izdelkov ni na zalogi, so ti predvidoma dobavljivi najkasneje roku 8 delovnih dni, vendar nikoli kasneje kot v roku 21 delovnih dni.

Nudimo vam

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 94050872
  • Ime podjetja:
  • Filu, trgovina na drobno po pošti in internetu, Mateja Radisavljević Pačnik s.p.
  • Občina:
  • Šmartno ob Paki
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si