Fancy Baby, trgovina z otroško opremo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4915/CUsersMediacall1DownloadstmpUntitled1-1486974061.jpg
Fancy Baby, trgovina z otroško opremo
Fancy Baby, trgovina z otroško opremo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4915/CUsersMediacall1DownloadstmpUntitled1-1486974061.jpg 0 05 0

Povprečno od 14 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleš Surina (+)

Nova vas pri Jelšanah 7, Jelšane 6254, Slovenija

040 229 675
info@fancybaby.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V spletni trgovini Fancy baby tako lahko najdete pestro izbiro oblačil za novorojenčke, v ponudbi pa imamo tudi oblačila in kompletke za novorojenčke z nižjo porodno težo.

Najbolj smo znani po svečanih oblačilih za najmlajše, ponudbo pa seveda redno dopolnjujemo. Vsi artikli so tudi na zalogi, zato je dostava hitra (1-2dni). Če artikel, kateri vam je všeč, trenutno ni na zalogi, nam pišite in če se le da, vam ga bomo nabavili.

Za naše kupce redno pripravljamo kakšne akcije, bone s popusti,… zveste stranke pa tudi obdarimo.

Odprti smo 24h/dan; naročila sprejeta do 13h ponavadi pošljemo še isti dan. Na vaše maile odgovorimo kakor hitro lahko, če smo odsotni, pa odgovorimo takoj, ko imamo možnost.

Veseli smo vseh vaših sporočil, slikic vaših sončkov oblečenih v oblačila kupljena pri nas, pohvale nam prav lepo pobožajo srce, pa tudi kritik se ne branimo.

Gratis dostava pri nakupu nad 50 eur!

 

Iz ponudbe:

 

V naši ponudbi lahko najdete veliko oblačil za dojenčke in otroke do 2let. Skoraj vsa oblačila so narejena v EU in so prijazna nežni otroški koži. Najbolj poznani pa smo po prodaji svečanih oblačil in dodatkov za najmlajše, ponudbo tudi redno dopolnjujemo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 69132836
  • Ime podjetja:
  • Trgovina s tekstilom Veras, Aleš Surina s.p.
  • Občina:
  • Ilirska Bistrica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si