Esenca Življenja - Young Living eterična olja, Matteus Mavrica s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5564/esencazivljenjayounglivingetericnaoljamatteusmavricasp1-1492600669.png
Esenca Življenja - Young Living eterična olja, Matteus Mavrica s.p.
Esenca Življenja - Young Living eterična olja, Matteus Mavrica s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5564/esencazivljenjayounglivingetericnaoljamatteusmavricasp1-1492600669.png 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matteus Mavrica (+)

Miren 27, Miren 5291, Slovenija

041 679 480
info@esenca-zivljenja.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naš cilj in namen je zagotavljati informacije za podporo ljudem, ki želijo biti bolj seznanjeni v zvezi z naravnimi alternativami. Spletna stran je ustvarjena za posredovanje novih, oziroma starodavnih metod pri izboljšanju telesnega in duševnega počutja ter odpiranja notranji božanski esenci, ki je prisotna v vsakem izmed nas. Izpopolnjujemo se v globini doživljanja božanske esence v naših Srcih. S pomočjo Young Living eteričnih olj »terapevtskega nivoja« in njihovih dopolnil, si lahko danes povrnemo ravnovesje uma, telesa in duha.

Z uporabo in znanjem o eteričnih oljih, ki so bistveni del narave, si danes lahko izboljšamo oziroma povrnemo optimalno počutje, vzpostavimo notranji mir ter duhovno prebudimo. Young Living eterična olja nam pomagajo vzpostaviti ponovno povezavo z božansko esenco, ker vsebujejo življensko energijo narave. Sveti vonj odpre poti ter odstrani motnje, da lahko naša Srca ponovno komunicirajo s tistim, kar je sveto v zavedanju enosti.

Biti v stiku z lastno esenco, pomeni biti v stiku z resničnim Življenjem. Esenca je tista nedoumljiva, izpolnjujoča, navdihujoča, ustvarjajoča in nedolžna božanska prisotnost, ki samo je in ko smo v stiku z njo, smo povezani z esenco vsega ustvarjenega.


Menu


Vir

  • Davčna številka:
  • 67326358
  • Ime podjetja:
  • Bog Manager, svetovanje za ljubezen, svobodo in mir - Matteus Mavrica s.p.
  • Občina:
  • Miren
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si