Ekološka trgovina, Darko Jakomin s.p., Pobegi

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5831/ekokmetijaProsenjakovci05sep16004-1496405047.jpg
Ekološka trgovina, Darko Jakomin s.p., Pobegi
Ekološka trgovina, Darko Jakomin s.p., Pobegi https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5831/ekokmetijaProsenjakovci05sep16004-1496405047.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darko Jakomin (+)

Potok 4, Sv. Anton 6276, Slovenija

040 904 842
jakomind.korlonga@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri Darkotu Jakmini iz ekološke kmetije, so izdelki zdravi, bogatejšega okusa in tudi višje kakovosti, zato ne spreglejte njihove ekološke ponudbe, kje bo vsakdo našel nekaj zase. Na svojem področju delujemo že več kot 5let.

V današnjem času je zaradi prenatrpanih urnikov vedno težje pripraviti zdrav obrok in ker se mi zavedamo pomembnosti našega zdravja so za vas pripravili odlično ponudbo. V današnjih časih, ko nas zasipajo z reklamami o nizkih cenah, je še kako pomembno kaj zaužijemo, zato poskrbite za svoje zdravje in zdravje vaših najbližjih.

Njihovi ekološki izdelki se razlikujejo od drugih, saj so zdravi, bogatejšega okusa in tudi višje kakovosti, zato ne spreglejte njihove ekološke ponudbe, kjer bo vsakdo našel nekaj zase.

Njihova vizija je približati ekološke pridelke in izdelke slehernemu kupcu na preprost, enostaven in cenovno dostopen način. Izobraziti in ozaveščati ciljno publiko o prednostih ekološke in lokalne hrane.

Njihovi lastni pridelki ne vsebujejo ostankov pesticidov in fungicidov ter niso gnojeni z umetnimi gnojili. Tudi hrano za živali pridelujejo ekološko – kar je še posebej pomembno, saj se pesticidi in fungicidi vežejo v živalske maščobe, te pa potem z uživanjem mesa vnašamo v naše telo. Pri ekološkem kmetovanju upoštevajo vsa načela in standarde ˝dobre prakse˝ in delujejo pod strogo kontrolo organizacije inštituta za certifikacijo ekoloških kmetij Slovenije, zato vsako leto znova pridobijo CERTIFIKAT o pridelavi in predelavi ekoloških živil.

 

Naša poudba zajema:

 • ekološko vino (refošk,malvazija,rdeči muškat,itd...)
 • ekološko pridelana olja
 • ekološko sezonsko sadje in zelenjava
 • kis,vino,olje

 

"Ekološka kmetija. Zdrav način prehranjevanje, ni le modna muha, postaja način življenja."

 

Delovni čas je po dogovoru z stranko ali pa se stranke z veseljem oglasijo na naši kmetiji, kjer jih z veseljem postrežemo.

 • Davčna številka:
 • 57662789
 • Ime podjetja:
 • Ekološka trgovina, Darko Jakmoni s.p., Pobegi
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si