Dermasal, izdelki za zdravje in lepoto

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3202/dermasalizdelkizazdravjeinlepoto2-1470810243.png
Dermasal, izdelki za zdravje in lepoto
Dermasal, izdelki za zdravje in lepoto https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3202/dermasalizdelkizazdravjeinlepoto2-1470810243.png 0 05 0

Povprečno od 27 ocen

Vaša ocena

Štihova ulica 13, Ljubljana 1000, Slovenija

01 3202812
info@dermasal.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Poznate pregovor: SI, KAR JEŠ? Podjetje DERMASAL razvija, proizvaja in prodaja raznovrstne moderne in sodobne izdelke za lepoto in zdravje, ki jih proizvajamo glede na povpraševanje strank in so v skladu z evropskimi standardi lepotne industrije. To so polnovredni proizvodi, kar pomeni, da delujejo na enak način kot hrana. Tudi vsrkajo se na enak način, s tem da organizem iz dopolnil vzame tisto, kar potrebuje, ostalo pa se izloči. Prehranska dopolnila pomagajo telesu, da optimalno deluje. Celica je osnova dobrega zdravja. Skupno stališče medicine in prehranskih strokovnjakov je, da moramo s hrano dobite vse za življenje potrebne snovi. Danes pa je to skoraj nemogoče brez dopolnjevanja z naravnimi prehranskimi dopolnili.

Podjetje Dermasal razvija, proizvaja in prodaja raznovrstne moderne in sodobne izdelke za lepoto in zdravje, ki jih proizvajamo glede na povpraševanje strank in so v skladu z evropskimi standardi lepotne industrije.

 

Spletna trgovina

 

Sodelovanje

Brezplačno Dermasal stojalo z vsemi našimi izdelki za vašo lokacijo!
Ali vas zanima posel v katerega ne boste vložili niti 1 eur?

Prav ste prebrali in mi mislimo resno! DERMASAL stojalo vam ponujamo BREZPLAČNO. Vse kar od vas zahtevamo je, da s tem stojalom in našo pomočjo povečate svoj zaslužek. To boste lahko naredili tako, da boste naše izdelke ponudili vašim strankam. Nič drugega vam ni potrebno, saj stojalo z vsemi našimi izdelki pripeljemo in sestavimo mi, popolnoma BREZPLAČNO.

Stojalo bo postavljeno na vaši lokaciji s čimer vam ponujamo možnost dodatnega zaslužka, saj ga bodo vaše stranke zagotovo opazile. Redno organiziramo izobraževanja, kjer se boste lahko naučili prodaje naših izdelkov.

Pri prodaji vam bo v pomoč naša ambasadorka REBEKA DREMELJ, ki naše izdelke že nekaj časa uspešno predstavlja. Nudimo vam priložnost, da skupaj pišemo zgodbo o uspehu. Izkoristite jo!

Če bi radi imeli naše stojalo na vaši lokaciji, vas prosimo, da nam pošljete email na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. v katerem nam na kratko opišite vašo dejavnost in lokacijo.

 

Direktna prodaja

Pridruži se uspešni ekipi Dermasalovih svetovalcev

Pri Dermasalu nudimo super priložnost vsem, ki bi želeli sodelovati z nami, se dodatno izobraževati na področju direktne prodaje, in vsem, ki iščejo dodatni stimulativni zaslužek.

Dopuščamo možnost, da si sami skreirate svoj delovni dan in ga uskladite z družinskimi in drugimi obveznostmi. Izkušnje niso pomembne, od vas pričakujemo le veselje do dela z ljudmi ter pozitivno energijo, ki jo boste skupaj z našimi izdelki delili med ljudi.

Podjetje vam bo ves čas sodelovanja v pomoč in oporo z izobraževanji, nagradami in kar je najbolj pomembno - pri nas boste dobili tisti zadnji ščepec pozitivne energije, ki jo boste delili med stranke. Vaše izkušnje bodo prišle vse bolj do izraza, kar se bo poznalo pri vašem uspešnem delu.

 

Ustvarite si veliko in močno mrežo direktnih kupcev.

Ponudite prehranska dopolnila in ostale izdelke za nego kože priznane znamke Dermasal:

 • vašim strankam in kupcem
 • družinskim članom in njihovim prijateljem, sodelavcem, ...
 • prijateljem in njihovim družinskim članom, sodelavcem, ...
 • sosedom in njihovim družinskim članom, prijateljem, ...

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 28117441
 • Ime podjetja:
 • Dermasal, trgovska dejavnost d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si