Columbus Kvatro d.o.o., izdelki in svetovanje za zdravo življenje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6006/columbuskvatrodooizdelkiinsvetovanjezazdravozivljenje1-1498651224.png
Columbus Kvatro d.o.o., izdelki in svetovanje za zdravo življenje
Columbus Kvatro d.o.o., izdelki in svetovanje za zdravo življenje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6006/columbuskvatrodooizdelkiinsvetovanjezazdravozivljenje1-1498651224.png 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Olga Revo (+)

Ilirska ulica 26, Ljubljana 1000, Slovenija

040 433 337
columbus.kvatro@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Columbus Kvatro d.o.o. je ustanovljeno s ciljem, da ozavešča ljudi in jih vodi v zdravo življenje. Zdravo žvljenje pomeni, da moramo prevzeti nadzor in odgovornost nad svojim zdravjem. Z našimi metodami diagnosticiranja in z nasveti zdravnikov boste spoznali:

 • da bolezen NI neizogibna
 • da se škodo DA popraviti in
 • da je ZDAVJE Vaša ODLOČITEV in ne tableta.

Oddelek komplementarne medicine uporablja najsodobnejše metode odkrivanja in zdravljenja bolezni. Strokovna vodja tega oddelka je doktorica medicinskih znanosti Valentina Kharlova iz mesta Tomsk v Sibiriji, ki uspešno povezuje znanje in izkušnje ter prednosti klasične medicine z metodami komplementarne medicine. Pri zdravljenju ter ohranjanju zdravja uporabljamo in priporočamo izključno naravna zdravila ter naravne prehrambene dodatke.


Diagnostika telesa

AMP diagnostika telesa, poseben način diagnosticiranja telesa z zelo natančno diagnozo.


AMP diagnostika

AMP diagnostika je bila dolga leta skrbno varovana skrivnost bivše Sovjetske zveze. Ta metoda diagnostiranja temelji na pregledu krvi z analizatorjem, ki v nekaj minutah odčita 117 boikemičnih, hemodimamičnih in imunoloških vrednosti organizma brez odvzema krvi. Pregled traja od 3 do 12 minut. Delovanje aparata AMP je osnovano na podlagi pretoka krvi v telesu in na podlagi kemičnih reakcij dušika, kisika, vodika in ogljika.


Komplementarna medicina

Predstavitev zdravnice

Doc.dr. VALENTINA KHARLOVA ( doktorica znanosti s področja medicinskih ved), specialist fiziater, ginekolog, nutricionist. Je izredna predavateljica na Medicinski fakulteti v Tomsku in članica mednarodno priznanih ruskih medicinskih inštitutov.


Cenik storitev


Denas tehnologija

Dinamična Električna Nevroadaptivna Stimulacija z zdravilnimi impulzi, ki se dinamično ter individualno spreminjajo glede na potrebe vsakega posameznega uporabnika. Prve aparate DENAS so razvili ruski znanstveniki v 70. letih za sovjetski vesoljski program.


Zdravilni turizem

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 36911178
 • Ime podjetja:
 • COLUMBUS KVATRO, poslovne storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si