Bueno.si, prodaja Yerba Mate napitkov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5068/buenosiprodajayerbamatenapitkov-1488202270.jpg
Bueno.si, prodaja Yerba Mate napitkov
Bueno.si, prodaja Yerba Mate napitkov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5068/buenosiprodajayerbamatenapitkov-1488202270.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontaktne osebe
Klavdija Tomasin (+)
Salbi Tomasin (+)

Blejska Dobrava 138, Blejska Dobrava 4273, Slovenija

030 613 105
mercado@bueno.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Bueno.si je spletna trgovina zdravih yerba mate napitkov, ki so učinkoviti pri zmanjševanju telesne teže, holesterola. Za dober dan "MATE" vsak dan!

Spletna trgovina zdravih, učinkovitih in dobrih napitkov ter pripomočkov za lažjo pripravo oziroma pitje le teh.

Napitek bogov ali zeleno zlato indijancev. Zadnje raziskave so pokazale, da je Yerba Mate napitek zelo zdrav, saj vsebuje poleg veliko človeku potrebnih dobrih vitaminov in mineralov tudi antioksidante, ki preprečujejo nastanek raka, uspešen proti holesterolu, izboljšuje prebavo, koristi kardiovaskularnemu sistemu, ima protivnetno delovanje ob vsem tem pa je še super za obvladovanje telesne teže.

 

Yerba Mate

Zdrav naravni napitek, ki poživlja telo in duha.

Mate vsebuje skoraj vse vitamine in minerale potrebne za vzdrževanje življenja. Poleg tega v rastlini mate najdemo tudi 15 aminokislin. Zaradi tega dejstva, da rastlina mate (Ilex paraguariensis) vsebuje 11 vitaminov in mineralov ter 15 aminokislin (skoraj vse snovi potrebne za življenje), jo v Južni Ameriki imenujejo "napitek bogov" ali "zeleno zlato indijancev".

Dobrodejni učinki mate čaja

1. krepi telesno odpornost, 2. zmanjšuje utrujenost in napetost mišic, 3. povečuje pozornost, koncentracijo, moč, energijo in vzdržljivost, 4. pomaga zmanjševati visok krvni tlak, holesterol in sladkor, 5. spodbuja prebavo, kontrolira apetit, pomaga pri zaprtosti, 6. spodbuja delovanje ledvic in odstranjevanje odvečne tekočine iz telesa, 7. pomaga pri dovajanju kisika v srce in pljuča tekom aktivnosti, 8. močan antioksidant, zavira staranje organizma in možnost nastanka raka, 9. idealen napitek med razstrupljanje telesa, 10. povečuje pozitivne dobrodejne učinke drugih rastlin

Rastlina mate vsebuje:

 • Kalcij, magnezij, fosfor, železo, cink, baker, jod, kalij, selen, mangan
 • Vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin C
 • Karoten, maščobne kisline, flavonole, klorofil, inozitol, antioksidante, taninepantotensko kislino, 15 amino kislin
 • Matein

 

Matein

Mate čaj vsebuje snov, imenovano matein, ki spada v isto skupino kemičnih spojin kot kofein. Matein in kofein imata povsem drugačen učinek. Matein stimulira centralni živčni sistem, vendar za razliko od kofeina ne moti ciklusa spanja, celo nasprotno, spanec ureja in zmanjšuje občutek utrujenosti.

Neželeni učinki niso opaženi.

 

Varstvo in sprehajanje psov

Ponujamo varstvo psov in sprehajanje psov ter prodajamo osnovno opremo za pse, kot so povodci, oprsnice, posode, trening oprema, pripomočki za nego, igrače, itd.

Smo iz gorenjske natančneje okolica Bleda in Jesenic, zato ponujamo sprehajanje psov za gorenjski konec. Varstvo psov pa izvajamo pri nas doma ali pa po potrebi tudi pri vas, kjer je varovančev pravi dom. Pasji varovanci pri nas imajo na voljo velik ograjen vrt, kjer se tudi čez dan lahko prosto gibajo in imajo tudi dosti sence ter seveda vedno čisto vodo. Psi oziroma pasji varovanci bivajo z nami in spijo v notranjosti, odvisno tudi od navade psov, zato imamo za posebne primere tudi večji zunanji pesjak z izhodom na vrt, če pes ni navajen bivanja notri ter ni primerno socializiran.

Vsakemu pasjemu varovancu se individualno posvetimo in se prilagodimo njegovemu dnevnemu ritualu in načinu hranjenja. Nudimo tudi dodatno sprehajanje pasjih varovancev, kot tudi možnost samo sprehajanje psov ostalih psov, ki niso v varstvu pri nas. Priporočamo, da s seboj prinesete tudi svojo pasjo hrano in po potrebi, če je pes tako navajen tudi spalni box, saj je tako zamenjava okolja za kuža manj stresna.

Vsak pes mora v varstvo priti zdrav, redno cepljen kot določa zakon ter zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. S seboj prinesite tudi pasji potni list. Psi, ki so za notranje bivanje je zaželjeno, da pridejo čisti. V varstvo vzamemo omejeno število psov in prednost imajo socializirani psi.

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 39176541
 • Ime podjetja:
 • Mercado, spletna trgovina, Klavdija Tomasin s.p.
 • Občina:
 • Jesenice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si