BionEra, unikatni stekleni nakit Obsidiana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5686/bioneraunikatnistekleninakitobsidiana1-1494418465.png
BionEra, unikatni stekleni nakit Obsidiana
BionEra, unikatni stekleni nakit Obsidiana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5686/bioneraunikatnistekleninakitobsidiana1-1494418465.png 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontaktne osebe
Andrej Gjureč (+)
Taja Natalija Kukec (+)

Janžev Vrh 97, Radenci 9252, Slovenija

041 817 339
andrej@bionera.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju BionEra smo združili inženiring in umetnost. Želimo se približati naravi in v njej najti ideje, vzorce, nauke, zakonitosti.

V Umetnostnem steklarstvu s tehnikami fuzija / spajanje in taljenje stekla na plamenu ustvarjamo avtorski unikatni stekleni nakit.

Izdelki imajo certifikate umetnostne obrti.

Unikatni stekleni nakit Obsidiana je AVTORSKI nakit oblikovalke stekla Taje N. Kukec.


O nakitu Obsidiana

V Umetnostnem steklarstvu s tehnikami fuzija / spajanje in taljenje stekla na plamenu ustvarjamo avtorski unikatni stekleni nakit.

Unikatni stekleni nakit Obsidiana je avtorski izdelek steklarke Taje. Narejen je z ljubeznijo in veseljem do ustvarjanja, nadgrajevanja, inovativnosti. Je odziv notranjih občutkov, vtisa okolice in doživetja dneva.

Odlikuje ga paleta barvnih stekel najvišje kakovosti, ki se prepletajo in stapljajo v odtenke, efekte, reliefe, transparentnost in odsevnost. V svoji naravni spontanosti, edinstvenosti in večni igrivosti je unikatni stekleni nakit Obsidiana nit med preteklostjo in prihodnostjo.

Izdelki imajo certifikate Slo Art& Craft in predstavljajo slovenski umetnostni rokodelski izdelek. Z nakupom izdelka omogočate razvoj in ohranitev umetnostne rokodelske obrti na slovenskem.

 

Prstani


Obeski


Uhani


Zapestnice


Kompleti


Moški nakit


Ogrlice

Dodatki


Vir

  • Davčna številka:
  • 92267319
  • Ime podjetja:
  • BIONERA, inženiring in ostale storitve, Gjureč Andrej s.p.
  • Občina:
  • Radenci
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si