Biološki izdelki Agrozoot

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1130/bioloski-izdelki-agrozoot-(1)-1459773726.png
Biološki izdelki Agrozoot
Biološki izdelki Agrozoot https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1130/bioloski-izdelki-agrozoot-(1)-1459773726.png 5 05 2

Povprečno od 34 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Emil Peternel (+)

Mošnje 22a, Mošnje 4240, Slovenija

041 672 094
emil.peternel@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Agrozoot je pridelovalec in distrubuter hrane izključno slovenske prireje in pridelave. Hrana je pridelana na integriran način, na biološko obdelanih površinah, ki so oddaljene od infrastrukture.

Podjetje Agrozoot v ospredje postavlja širitev programa z biološkimi izdelki, in namenja velik poudarek konjskemu in žrebičjemu mesu, ki skoraj ne vsebujeta maščob. Ponudba je razširjena tudi z drugimi živili, ki so pridelana na sonaraven način, brez gensko spremenjenih organizmov, konzervansov in aditivov, Z zdravimi, nezdravljenimi živalmi z oznako nadstandard in točno znanim izvorom in sledljivostjo.

Pomemben delež zavzema plasma surovega kravjega, ovčjega, kozjega in kobiljega mleka ekstra kakovostnega razreda, brez zaviralnih substanc, ter predelavo le tega v mlečne izdelke (sire, jogurte, namaze in mlečne napitke).

Podjetje Agrozoot nudi tudi svetovalne storitve, pri čemer sodeluje s subjekti od lokalnih skupnosti do najvišjih državnih institucij in s pravnimi družbami, ki nudijo zastopanje v nepravdnih in pravdnih zadevah.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 68111967
 • Ime podjetja:
 • Agrozoot - agronomsko zootehniška družba, d.o.o.
 • Občina:
 • Radovljica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  V svetu umetne hrane, je tole pravi balzam za dušo in brbončice, rabili bi več takih ljudi kot ste vi, ki nudijo kvalitetno in na zdrav način pridelano hrano. Vsa čast!
  Oceni mnenje:
 • Dobri mlečni izdelki

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Mlečni izdelki so odlični in drugačni, kot smo jih navajeni. Jaz jih naravnost obožujem.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si