Bar & Hostel Paradiso

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2458/barhostelparadiso1-1465890202.jpg
Bar & Hostel Paradiso
Bar & Hostel Paradiso https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2458/barhostelparadiso1-1465890202.jpg 5 05 1

Povprečno od 42 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Simona Drev (+)

Trg maršala Tita 10, Tolmin 5220, Slovenija

070 824 081
simona.drev@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Bar & Hostel Paradiso se nahaja v samem centru Tolmina, v prvem nadstropju bara Paradiso. Hostel je namenjen vsem popotnikom, mimoidočim, mladim, starejšim in družinam. V Hostlu razpolagamo s štirimi mešanimi sobami. Skupna kapaciteta sob je 26 postelj.

 • Soba 1 je velika ca. 18 m2 in ima dve francoski postelji; primerna je za družino ali dva para.
 • Soba2 in Soba 3 sta veliki po ca 8,5 m2 in imata po eno francosko posteljo.
 • Soba 4 je največja in ima 7 pogradov in dve francoski postelji.


Sobe so preproste in zapeljive, vsa notranja oprema – pogradi, mize in postelje – pa je ročno narejena iz masivnega lesa. Vse v sobi ali okrog nje je v lesu barve smreke, hrasta in mahagonija. Vsakemu gostu pripada omara za njegove stvari, fotelj ali dvosed, mizica... V skupni uporabi je dnevni prostor z dvema računalnikoma, televizijo in mini knjižnico. Dnevni prostor je velik približno 100 m2. Hostel ima dvoje dnevnih sanitarji in dve kopalnici s tuši ter sanitarijami. Skupna velikost hostla Paradiso je ca. 280m2, kar pomeni nadpovprečno m2 na osebo, ki prenočuje v hostlu.  

Za krajšanje časa so za vas na voljo družabne igre: Monopoly , Risk, Človek ne jezi se, ruleta in razne igre s kartami: poker, tarok, šnops, pasijansa…

Na voljo so vam številne knjižne zbirke različnih žanrov in zvrsti, televizija ali filmi in risanke na DVD-jih, brezžični dostop do interneta ali preko dveh računalnikov.

Na naši recepciji v hostlu dobite vse potrebne informacije o Tolminu, njegovi zgodovini in aktivnostih katere lahko preživite v dolini smaragdne reke Soče.

 

V ceno prenočišča je vključen zajtrk katerega dobite postreženega v spodnjih prostorih bara ali na zunanjih terasah. Sama velikost bara je ca 200m2, zunanjih teras pa je ca 150 m2.

Bar je odprt vsak dan od 7.00 do 23.00 ure, petke in sobote do 24.00 ure. Poleg dobrega vzdušja v baru, prijetni postrežbi  in dobri glasbi vam priporočamo skodelico naše kave Illy in mogoče rezino ali kos naših tortic ter pit, katere imamo vedno sveže.

 

Lokacija

Hostel je lociran v smem centru Tolmina. Ne glede na smer prihoda v Tolmin ga je zelo težko zgrešiti, saj je tik ob glavnem semaforiziranem križišču (30 m).

Zaradi svoje lokacije je izvrstno izhodišče za dostop do vseh preostalih ustanov. Bencinska črpalka, trgovina, restavracija – pizzerija, lekarna, zdravstveni dom, avtobusna postaja, banka, pošta, muzej in knjižnica so tako rekoč pred vrati ali pa oddaljeni minuto do dve hoje.

 

Cenik storitev

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 55043020
 • Ime podjetja:
 • Gostinstvo in turizem, Simona Drev s.p.
 • Občina:
 • Tolmin
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Lep hostel

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Simpatičen hostel, zelo domačno vzdušje in udobna namestitev.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si