Baby otroška trgovina Miška

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5753/babyotroskatrgovinamiska-1494935557.jpg
Baby otroška trgovina Miška
Baby otroška trgovina Miška https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5753/babyotroskatrgovinamiska-1494935557.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andreja Drnovšek (+)

Rožna ulica 9, Trebnje 8210, Slovenija

040 645 239
info@babyotroskatrgovinamiska.eu

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Otroška trgovina Miška vam nudi pripomočke za mamico ter kakovostno otroško opremo od A do Ž po ugodnih cenah. Na voljo vam je oprema : vozički, avtosedeži, otroška posteljnina za posteljice in zibelke, stolčki za hranjenje, pripomočki za nego in dojenje in še veliko druge potrebne opreme, ki je namenjena najmlajšim.

Otroška trgovina Miška je za nas veliko več kot trgovina. To je kraj, kjer boste bodoči starši dobili peščico koristnih nasvetov za novo obdobje, ki vas čaka. Toplo in prijetno vzdušje vam bo omogočilo, da si v miru ogledate veliko izbiro otroške opreme, in izberete najboljše za svojega otroka. Mi smo tukaj za vas, da delimo z vami čudovite trenutke v pričakovanju vašega otroka.

Naš cilj je, da vam ponudimo široko paleto opreme, kakovosti storitev in kolikor je mogoče ugodne cene, v katerih lahko vsakdo najde nekaj za vašega otroka.

 

Za najmlajše

Izdelki v Otroški spletni trgovini Miška so namenjeni predvsem najmlajšim, to je od rojstva do približno štirih let starosti. Najmlajši si zaslužijo najboljše in največ pozornosti. Izbiri otroške opreme posvečamo prav to, v zadovoljstvo staršev in malčkov.

 

Vsak nov dan je nov izziv za nas, skušamo čim bolje izpolniti vaše želje in želje najmlajših.

Najdete nas v Trebnjem, Rožna ulica 9 in na spletni trgovini www.babyotroskatrgovinamiska.eu, kjer se vsebina se nenehno posodablja.

 

Vaša Miška

Vir

  • Davčna številka:
  • 53175425
  • Ime podjetja:
  • Amatim - spletna trgovina Miloš Drnovšek s.p.
  • Občina:
  • Trebnje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 82

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si