Avtogalant, izdelava izpušnih cevi, Jože Novak Krajšek s.p., Novo mesto

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5898/avtogalantizdelavaizpusnihcevijozenovakkrajsekspnovomesto1-1497448242.jpg
Avtogalant, izdelava izpušnih cevi, Jože Novak Krajšek s.p., Novo mesto
Avtogalant, izdelava izpušnih cevi, Jože Novak Krajšek s.p., Novo mesto https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5898/avtogalantizdelavaizpusnihcevijozenovakkrajsekspnovomesto1-1497448242.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mateja Udovč (+)

Ob potoku 10, Novo mesto 8000, Slovenija

07 3346111
07 3346113
agmo@agmo.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Avtogalant se vse od svoje ustanovitve leta 1976 ukvarjamo z izdelavo izpušnih sistemov za osebna vozila, motorna vozila, motorna in mikro lahka letala, lahka tovorna vozila in kmetijske stroje.                      

Z visoko kakovostjo proizvodov ter lastnim razvojem tehnologije je Avtogalant danes vodilni proizvajalec izpušnih sistemov, tako na slovenskem, kot tudi na tujem trgu. Vsi lonci so izdelani iz kakovostne pločevine prevlečene z aluminijem in imajo 30 mesečno garancijo.

V zadnjih letih smo se opremili z novo proizvodno opremo, kar nam omogoča visoko kakovost proizvodov. V želji po širjenju ponudbe smo v letu 2004 dejavnost razširili še z proizvodnjo tenko stenskih preciznih šivnih cevi, namenjenih za vsestransko uporabo.

Cevi so lahko aluminizirane, cinkane ali navadne jeklene, izdelane po standardu EN 10305-3I. Imajo lahko okrogel, pravokoten ali kvadraten presek. Naše cevi se uporabljajo za proizvodnjo izpušnih sistemov, izdelavo različnih kostrukcij (rastlinjaki, nadstreški,ograje, šotori, hale..) ter za pohištveno industrijo. Zaradi vse večjega osvajanja novih izdelkov in s tem potreb po novih orodjih, smo opremili tudi lastno orodjarno, ki zadovoljuje potrebe po orodjih in delovnih pripravah.


Storitve

Poleg proizvodnje cevi in izpušnih sistemov vam lahko ponudimo tudi storitve preoblikovanja pločevine in cevi. V kolikor imate potrebe po vzdolžnem ali prečnem razrezu pločevine, razrezu cevi ali profilov, preoblikovanju cevi, rezanju z žično erozijo, izdelavi orodij s struženjem, rezkanjem se obrnite na naša podjetje. V nadaljevanju so navedeni stroji in njihove karakteristike.

 • Vzdolžni in prečni razrez hladno in vroče valjenje pločevine
 • Razrez cevi in profilov,
 • CNC krivljenje cevi,
 • Varjenje,
 • Izsekovanje na hidravličnih in ekscentričnih stiskalnicah,
 • Perforiranje,
 • CNC struženje in CNC rezkanje,
 • Ostale storitve.


Športni izpušni sistemi Jokra

Vzporedno s proizvodnjo standardnih izpušnih sistemov poteka tudi proizvodnja športnih loncev ter športnih nastavkov. Športni program je združen pod blagovno znamko JOKRA in je plod več kot 25-ih let pridobivanja izkušenj na področju športnih izpušnih sistemov ter nenehnega razvoja. Rezultat vsega tega so športni nastavki vrhunske kvalitete katere zaznamuje visoka kakovost uporabljenih materialov, športen videz, ki je rezultat lastnega razvoja ter tehnologija izdelave.


Izpušni sistemi

Izpušne sisteme izdelujemo iz visoko kakovostne pločevine prevlečene z aluminijem. Lonci so v celoti narejeni brez varjenja in ne vsebujejo polnil iz mineralne volne. Takšni sistemi se hitreje ogrejejo, v njih se ne zadržuje kondenz, kar bistveno podaljša življensko dobo, poleg tega pa sistem s časom ne izgublja na svojih karakteristikah. Za medsebojno povezavo loncev uporabljamo kakovostne cevi, ki jih izdelamo na lastni liniji za proizvodnjo cevi. Vsi izpušni sistemi podjetja Avtogalant so izdelani v skladu z zahtevami evropskega standarda E4.


Cevarna

Podjetje avtogalant proizvaja jeklene aluminizirane in cinkane cevi ter cevi iz lužene oziroma dekapirane jeklene pločevine. Cevi so lahko različnih oblik. Tako proizvajamo okrogle cevi, premera od 32 mm do 76 mm, kvadratne cevi od 25x25 mm do 60x60 mm. Standardna dolžina izdelave cevi je 6 metrov, lahko pa nudimo tudi razrez na krajše dolžine. Po dogovoru je možna tudi izdelava drugih dimenzij in oblik cevi.

Tehnologija izdelave cevi nam omogoča nanašanje galvanske zaščite tudi na zunanjo varjeno površino, notranjo varjeno površino lahko obdelamo tako, da znotraj cevi ni varilnega roba.

Poleg same proizvodnje cevi nudimo tudi storitve CNC preoblikovanja cevi v različne forme, glede na zahteve kupcev. Cevi so lahko perforirane, imajo izvrtine ali so obdelane na kateri drug način. Podjetje ima sodobno tehnologijo za razrez, preoblikovanje in varjenje izdelkov iz cevi.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 95209832
 • Ime podjetja:
 • Avtogalant - izdelava izpušnih cevi, Jože Novak Krajšek s.p.
 • Občina:
 • Novo mesto
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si