Arameja, popravilo vozil in masažne storitve

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3655/Arameja-1474547729.jpg
Arameja, popravilo vozil in masažne storitve
Arameja, popravilo vozil in masažne storitve https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3655/Arameja-1474547729.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Janez Šeme (+)

Prešernova ulica 2, Logatec 1370, Slovenija

041 650 708
info@arameja.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Arameja d.o.o. iz Logatca vam ponuja servisne storitve vozil, kot tudi tradicionalno kitajsko masažo z metodo akupresure.

Popravilo toče na vozilih

S hladnim popravilom se ukvarjamo že dolgo. Smo specializirani za popravilo vozil poškodovanih od toče in drugih udrtin. V svojem času delovanja, smo nabrali že veliko zadovoljnih strank, ker se držimo načel kot so natančnost, poštenost in kvaliteta. S posebnim orodjem in znanjem udrtine na Vašem avtu odstranimo brez lakiranja - hladno popravilo.

Delujemo tako na področju celotne Slovenije, kot tudi v tujini. V kolikor bi se želeli dogovoriti za ogled vozila/cenitev in popravilo.

Najpogosteje se ukvarjamo s poškodbami, ki nastanejo s točo ali na parkirišču (nekdo parkira preblizu vašega avtomobila in udari Vaš avto s svojimi vrati). Seveda pa popravljamo tudi vse druge poškodbe vozila, kjer lakiranje ni potrebno (v kolikor lak ni poškodovan).

 

Kitajska masaža

Tradicionalna kitajska medicina (TKM) je edinstven sistem zdravljenja, ki vključuje nauk o diagnostiki, vzrokih, nastanku in poteku bolezni ter metodah zdravljenja. Razvoj kitajske tradicionalne medicine traja že več kot 3000 let in združuje bistvo kitajske filozofije, kulture in znanosti.

Najpogostejši in najbolj znani metodi zdravljenja sta akupunktura in akupresura - kitajska medicinska masaža (tuina), ter zdravljenje s kitajskimi zdravili. Vsem metodam je skupno načelo zdravljenje po naravni poti, s katerim se vzpodbudi pravilno delovanje organizma.

TKM rešuje zdravstvene težave celostno, saj se posveča vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala, in ne samo zdravljenju simptomov. S tem upošteva, da je ves organizem medsebojno povezan, saj so notranji organi povezani med sabo, poleg tega pa je vsak notranji organ povezan z določenim tkivom, čutilom oz. telesno odprtino (npr. čvrsti organ ledvice je povezan z votlim organom mehur, s kostmi in z ušesi). Notranji organi se med seboj v določenem zaporedju stimulirajo, nadzirajo ali zavirajo ter tako tvorijo stabilno in skladno organsko celoto.

 

Akupresura in akupunktura

Poznamo akupresuro in akupunkturo, ki za odpravljanje energijskih blokad v telesu uporabljata iste točke in meridijane. Razlika je v tem, da pri prvi uporabljamo moč prstov in komolcev, pri drugi pa igle.

Akupresurne točke so zelo dobro električno prevodne in s tem prevajajo tudi zdravilno energijo Chi (ali Qi), kot ji pravijo na Kitajskem. Naše telo je razdeljeno na 12 meridijanov, med katerimi je treba vzpostaviti čim boljši pretok energije. S tem se izboljšuje krvni pretok in uravnovesijo vse funkcije v telesu.

S pritiskanjem na izbrane točke sproščamo napete mišice in zožene žile. Za akupresuro ne potrebujemo posebnih pripomočkov, kot jih potrebujemo pri akupunkturi, zato je njena prednost tudi ta, da jo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli.

  • Davčna številka:
  • 67461662
  • Ime podjetja:
  • Arameja, storitve in vzdrževanje d.o.o.
  • Občina:
  • Logatec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si