Apartmaji in prenočišča Valentinčič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1779/ApartmajiinprenoiaValentini10-1462808392.jpg
Apartmaji in prenočišča Valentinčič
Apartmaji in prenočišča Valentinčič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1779/ApartmajiinprenoiaValentini10-1462808392.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Uroš Valentincic (+)

Podsabotin 48a, Podsabotin 5211, Slovenija

05 3046578
041 390 856
05 30 46 579
uros.valentincic@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dobrodošli na Valentinčič turizem.

Nudimo vam prenočišča z zajtrkom v prelepi pokrajni Goriških Brd. Med ostalo ponudbo pa si lahko privoščite tudi naš bazen ali pa če ste bolj športni tip, si lahko sposodite kolesa ter se zapeljete po čudovitih gričih Goriških Brd.

Na vašo razpolago pa imamo tudi degustacijo naših domačih vin.

Ponudba:

Sobe in apartma:

Na vašo razpolago imamo 6 sob ter en apartma. Vsaka soba ima svoje značilno ime ter značaj.

 

Apartma S'ptin: Izbrali ga boste tisti, ki bi se radi počutili še bolj "kot doma", saj si boste v dobro opremljeni kuhinji, lahko skuhali marsikaj dobrega.

 

Soba Brjskev: Soba Brjskev nosi ime po bližnjem nasadu breskev, ki ga lahko tudi sami vidite iz manjšega balkona.

 

Soba Črjšnja: Poimenovana po svežih in okusnih češnjah, ki jih lahko zgodaj poleti gosti sami zobajo poleg pogleda na slikovite terase.

 

Soba Za Brdo: Soba Za Brdo nosi ime po vinogradu, ki se nahaja tik ob naši domačiji.

 

Soba Oreh: Soba Oreh je dobila ime po starem orehu, pod katerim je še posebej lepo kramljati ob toplih dnevih v zavetju njegove bogate krošnje.

 

Soba Pjmca: Soba Pjmca je poimenovana po bljižnem potoku, ki teče le par metrov stran od domačije, več pa lahko vidite na slikah spodaj.

 

Soba Pr Wlki: Tej sobici je dala ime stara grbasta oljka, ki že nekaj generacij kjubuje včasih neprijaznim zimam, v še tako ugodnem podnebju kot je v Brdih.

 

Kulinarika:

Lep dan na podeželju se prične z dobrim in okusnim zajtrkom.

Postregli vas bomo zunaj, kjer vas bodo pozdravili in ogreli že prvi sončni žarki, ali pa v naši prijetni, topli jedilnici.

Pri nas boste lahko okusili vse bogate in izvirne briške dobrote: postregli vam bomo s frtaljami, narejenimi iz sveže nabranih zelišč iz našega vrta, z domačo marmelado, sadnimi sokovi in narezki. Gospodinja bo poskrbela, da bodo na vaši mizi vedno najboljše domače sladice – štrudelj iz jabolk in češenj, jabolčna pita, sladke tople palačinke in še mnogo drugih dobrot.

 

Okolica:

 

Vinarstvo:

Vina:

Pisana paleta lastnih vin je sestavljena od avtohtone briške rebule vse do običajnih francoskih sort. Večinoma proizvajamo sveža vina belih sort. Avtohtono briško rebulo, zeleni savignon, sivi pinot, chardonay in malvazijo ter modri pinot in merlot kot rdeči sorti.

 

Vinogradi:

Prvi, ki se je v naši družini pričel ukvarjati z vinogradništvom, je bil pranono Doro. V rodovitno zemljo je posadil prve trte, ki danes štejejo že 47 let in se razprostirajo na 4 ha zemlje. Vino, ki ga pridelamo, je rezultat odlične kombinacije ugodnega podnebja, rodovitne briške zemlje, pridnih rok ter nenazadnje tudi najnovejše tehnologije. Vsekakor strmimo k najboljši kvaliteti, ki jo lahko človek doseže le tako, da v svoje delo vloži veliko ljubezni , vneme in znanja, ki je danes še tako pomembno.

 

Klet:

Vsako vino, ki dozori v naši kleti ima edinstven, močan ter tudi igriv "karakter". Poleg same žlahtne kapljice, v naši novi vinski kleti, grajeni pretežno iz kamna, vam bo gotovo ob kozarčku dobrega vina, prijal tudi vonj domačih pršutov in salam.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 29976928
  • Ime podjetja:
  • Obdelava podatkov in nastanitev na kmetiji Uroš Valentinčič s.p.
  • Občina:
  • Kojsko
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si