Apartmaji Helena

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1003/logo-1458927027.png
Apartmaji Helena
Apartmaji Helena https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1003/logo-1458927027.png 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Vitranška ulica 6, Kranjska Gora 4280

04 5881293
041 590 269
info@apartmaji-helena.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Apartmaji Helena so družinski apartmaji z dvajset letno tradicijo. Nahajajo se na idilični lokaciji pod Vitrancem, le 50 metrov od smučišča in so le 500 m oddaljeni od centra Kranjske Gore. Bivanje v apartmajih Helena vam v zimskem času omogoča idealen dostop neposredno na smučišče, v letnem času pa je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.

 

Apartmaji

Trosobni moderno opremljen apartma velikosti 50m2 s teraso velikosti 15m2. Pogled na hribe in neposredno na smučišče. V spalnici je zakonska postelja velikosti 160×200, v otroški sobi pograd z dvema ležiščema, v dnevni sobi je dodaten kavč z možnostjo ležišča 160×200. V apartmaju je TV – Sat TV ter brezplačni hitri Wi-fi. V kuhinji hladilnik, steklokeramični štedilnik,mikrovalovna pečica,gril, avtomat za kavo, serveti. Kopalnica s tušem in WC, brisače, šamponi, milo, ter sušilec za lase. Gostom je na voljo prostor v smučarski sobi s sušilci za čevlje ter ograjen in varovan parkirni prostor.

 

Enosobni apartma velikosti 18m2. Pogled na hribe. V spalnici je zakonska postelja velikosti 160×200. V apartmaju je TV – Sat TV ter brezplačni hitri Wi-fi. V kuhinji hladilnik, štedilnik, mikrovalovna pečica,gril, avtomat za kavo, serveti. Kopalnica s tušem in WC, brisače, šamponi, milo, ter sušilec za lase. Gostom je na voljo prostor v smučarski sobi s sušilci za čevlje ter ograjen in varovan parkirni prostor.

 

Dvosobni apartma velikosti 45m2 ter balkonom velikosti 5m2 s pogledom na hribe. V spalnici je zakonska postelja velikosti 160×200, v dnevni sobi je dodaten kavč z ležiščem, velikosti 160×200. V apartmaju je TV–Sat TV ter brezplačni hitri Wi-fi. V kuhinji hladilnik, steklokeramični štedilnik, mikrovalovna pečica, gril, avtomat za kavo, serveti. Kopalnica s tušem in WC, brisače, šamponi, milo, ter sušilec za lase. Gostom je na voljo prostor v smučarski sobi s sušilci za čevlje ter ograjen in varovan parkirni prostor.

 

Trosobni apartma velikosti 65m2 + balkon 15m2 moderno opremljen. Pogled na hribe in neposredno na smučišče. V spalnici je zakonska postelja velikosti 160×200, v otroški sobi dve postelje 90 x200, v dnevni sobi je dodaten kavč z možnostjo ležišča 160×200. V apartmaju je TV – Sat TV ter brezplačni hitri Wi-fi. V kuhinji hladilnik, steklokeramični štedilnik,mikrovalovna pečica,gril, avtomat za kavo, serveti. Kopalnica s tušem in WC, brisače, šamponi, milo, ter sušilec za lase. Gostom je na voljo prostor v smučarski sobi s sušilci za čevlje ter ograjen in varovan parkirni prostor.

 

Dvosobni apartma velikosti 50m2 z dvema balkonoma velikosti 20m2, moderno opremljen. Pogled na hribe in neposredno na smučišče. V spalnici je zakonska postelja velikosti 160×200,  v dnevni sobi je dodaten kavč z ležiščem 160×200. V apartmaju je TV – Sat TV ter brezplačni hitri Wi-fi. V kuhinji hladilnik, steklokeramični štedilnik,mikrovalovna pečica,gril, avtomat za kavo, serveti. Kopalnica s tušem in WC, brisače, šamponi, milo, ter sušilec za lase. Gostom je na voljo prostor v smučarski sobi s sušilci za čevlje ter ograjen in varovan parkirni prostor.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 95940324
  • Ime podjetja:
  • Apartmaji, Helena Košir - sobodajalka
  • Občina:
  • Kranjska Gora
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si