Andrej Tarfila Photography

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5623/andrejtarfilaphotography-1493205322.jpg
Andrej Tarfila Photography
Andrej Tarfila Photography https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5623/andrejtarfilaphotography-1493205322.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Tarfila (+)

Selca 159, Selca 4227, Slovenija

041 938 862
tarfila.sp@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Andrej Tarfila je po izobrazbi inženir, doma je v Selcih na Gorenjskem. Nad fotografijo se je navdušil že v otroštvu, resneje pa jo je začel jemati ob nakupu prvega digitalnega fotoaparata. S fotografijo ima poseben odnos.

"Ko fotografiram za medije ali pa samo zase, poskušam najbolje ujeti in ohraniti posebne trenutke. Rad poiščem in izpostavim skrita sporočila, ki jih običajen opazovalec pogosto ne vidi," je povedal v izjavi za medije.

Tarfila je za svoje fotografsko delo prejel že kar nekaj priznanj, naslednje bo morda zmaga na Sonyjevem natečaju za najboljšo fotografijo. "Uvrstitev v ožji izbor natečaja Sony World Photography Awards mi potrjuje, da sem na pravi poti, seveda pa gre tudi za zelo veliko priznanje mojemu delu," je še povedal Andrej Tarfila.

Delo Andreja Tarfile z naslovom Cerkev na poljih Sorškega polja je bila v ožji izbor izbrana med 230.106 fotografijami, ki so jih na natečaj Sony World Photography Awards 2016 prijavili fotografi iz 186 držav.


Na tekmovanja s fotografijami iz domačega okolja

"Veliko slovenskih fotografov hodi po svetu, na zelo fotogenične lokacije, da naredijo dober motiv. Sam pa delam v svojem okolju, da domači in tuji javnosti pokažem, da imamo tudi tukaj lepe stvari, da po lepe motive ni potrebno oditi na drug konec sveta," razlaga Tarfila, ki na tekmovanja vedno pošilja fotografije, zajete iz domačega okolja


Objave v medijih:


Vir

  • Davčna številka:
  • 28003764
  • Ime podjetja:
  • Tarfila, spletna prodaja, inženiring, design in fotografija, Andrej Tarfila s.p.
  • Občina:
  • Železniki
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si