Alis, zaključna dela v gradbeništvu, splošno čiščenje stavb

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3470/aliszakljucnadelavgradbenistvusplosnociscenjestavb6-1473164659.jpg
Alis, zaključna dela v gradbeništvu, splošno čiščenje stavb
Alis, zaključna dela v gradbeništvu, splošno čiščenje stavb https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3470/aliszakljucnadelavgradbenistvusplosnociscenjestavb6-1473164659.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ermin Salkić (+)

Ljubljanska cesta 88, Domžale 1230, Slovenija

040 418 404
ermin.salkic@telemach.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Alis, Ermin Salkić s.p. iz Domžal se ukvarja z montažo oken in vrat, opravljajo pa tudi vsa ostala zaključna gradbena dela. Izvajajo tudi čiščenje fasad in ostale dele stavb.

Visokokakovostna in energijsko varčna okna so danes že standard vseh proizvajalcev oken. Dobra okna poleg energijske varčnosti zagotavljajo tudi dobro zvočno izolativnost in seveda varnost. Vse omenjene prednosti kakovostnih okenskih sistemov pa lahko popolnoma izgubijo svoj pomen zaradi slabe montaže in nerešenih detajlov vgradnje in nadaljnje obdelave ometov in fasad s senčili. Najpogosteje se uporablja klasična montaža na zagozde in poliuretansko peno, tu je še ekomontaža, pri kateri uporabljamo posebne do okolja prijazne pene, zadnje čase pa prihaja v ospredje RAL-montaža, ki temelji na učinkovitem preprečevanju vdora vode v zid in nastanka kondenza ter zagotavlja dolgoročno zmanjšanje izgube toplotne energije. Ne glede na to, ali menjavate okna, ali zastekljujete novo zgradbo, ali ste izbrali lesena, PVC- ali ALU-okna – montaža je ključnega pomena.

Slabo tesnjenje spoja okna in stene med drugim povzroči kondenziranje predela okoli oken in povzroča zidno plesen ter oslabi vse lastnosti dobrih oken.

 

Montaža oken in vrat

Najbolj pogost način vgradnje oken in vrat je zapolnitev prostora (reže, fuge) med okvirjem okna ali okvirjem vrat in zidom s PU peno (poliuretansko peno). PUR pena popolnoma zapolni prostor med okvirjem okna ali okvirjem vrat in zidom ter zagotavlja odlično toplotno in zvočno zaščito.

Montaža vsakega okna je poleg izbire kakovostnega PVC okna prav tako ključnega pomena za zagotovitev pravilne toplotne in zvočne izolativnosti okna.

Zagotavljamo visoko kakovostno montažo okna, skladno z vsemi tehničnimi zahtevami in energijsko varčno ter dolgotrajno brezhibno uporabo okna.

 

Odvoz starih oken

Stara okna in senčila odpeljemo s transportnim vozilom. Ko se odpadni material pripelje v podjetje, se odpadki komunalno ločijo. Usposobljeni delavec tako loči iz okenskih okvirjev in podbojev kovinske dele, les in steklo, le-ti pa se sortirajo v posebne kontejnerje, ki jih pozneje odpeljemo na deponijo.

 

Ločimo več tipov montaž

Klasična montaža na zagozde in poliuretansko peno je najpogostejši način vgradnje oken v Sloveniji. Okvirje pritrdimo v zid z vijaki, spoj med oknom in zidom pa zapolnimo s poliuretansko peno.

Ekomontaža je do okolja prijazna in cenovno ugodna izvedba montaže stavbnega pohištva. Za tesnjenje spoja med steno in stavbnim pohištvom uporabimo patentirano trajno elastično mehkocelično peno na vodni osnovi. Uporabljen material ima specifično sposobnost nenehnega raztezanja in krčenja kar omogoča sprotno prilagajanje temperaturnim in vremenskim razmeram in tako zagotavlja izjemno toplotno izolativnost vgrajenega okna. ekomontažo svetujemo pri obnavljanju starejših hiš.

RAL-montaža, energijsko učinkovita montaža, ki zaradi svoje specifičnosti zagotavlja zmanjševanje izgube toplotne energije. Preprečuje vdor vode v zid in s tem nastanek kondenza, ki škoduje izolativnim sposobnostim okna. To je posebna montaža po nemškem standardu RAL, ki ga lahko dosežemo z različnimi rešitvami. Standard predpisuje zrakotesno in vodotesno zatesnitev stavbnega pohištva na notranji strani, na sredi uporabo izolacijskega materiala, na zunanji strani pa paroprepustno, a vodotesno zatesnitev, da lahko vlaga, ki pride v izolacijski material, tudi izpari.

 

Čiščenje fasade

Za vas izvajamo storitve generalnega čiščenja, redno vzdrževanje čistoče vašega objekta, V glavnem skrbimo za čistočo talnih površin, čiščenje fasad, preprog, oblazinjenega pohištva...

  • Davčna številka:
  • 95655603
  • Ime podjetja:
  • Alis, zaključna dela v gradbeništvu, splošno čiščenje stavb, Ermin Salkić s.p.
  • Občina:
  • Domžale
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si