Akem d.o.o., grafični in tekstilni inžiniring

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1081/akem-d-o-o-graficni-in-tekstilni-inziniring (5)-1459427635.jpg
Akem d.o.o., grafični in tekstilni inžiniring
Akem d.o.o., grafični in tekstilni inžiniring https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1081/akem-d-o-o-graficni-in-tekstilni-inziniring (5)-1459427635.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Gradnikova cesta 3a, Radovljica 4240, Slovenija

04 5314340
031 820 088
04 5304479
akem@telemach.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Akem d.o.o. je družinsko podjetje, ki je 1993 nastalo v želji delovati na področju prodaje v kemijski dejavnosti. Sčasoma je prvotna dejavnost zamrla, ostalo pa je tisto, kar sta v podjetje prinesla dva univerzitetna diplomirana arhitekta, mož in žena, Boris Ahac, specialist za grafično oblikovanje, in Ksenija Zrimc Ahac, modna oblikovalka.

Boris Ahac je kot partner vstopil v podjetje leta 1995 in je težišče delovanja takoj prevesil na področje grafičnega oblikovanja, priprave za tisk in organizacije tiska.
Ksenija Zrimc Ahac, ki je svoje prve modne oblikovalske korake naredila v Almiri in dodobra izpilila svoj slog v Elanu, se je pridružila v letu 1999, zdaj pa pomeni osrednjo gonilno silo tako imenovane “divizije tekstila”.

Z leti izkušenj in širjenjem kroga zunanjih sodelavcev v Akemu danes ne poskrbimo le za to, da bo vaša podoba lična, ampak uredimo tudi primerna besedila za vaša promocijska besedila, za svoje partnerje si izmislimo tudi slogane, jim preskrbimo uredniške zasnove spletnih strani ali novinarsko uredimo razne publikacije, od manj zahtevnih prospektov do zapletenih publikacij in zbornikov.

Akem je z leti postal zanesljiv partner vsem, ki v svojem delovanju tako ali drugače potrebujejo pomoč pri ustvarjanju svoje nove podobe ali pri osvežitvi dosedanje.

 

Grafika

Grafična podoba podjetja za nas ni nekaj samoumevnega in nepomembnega, saj na vsakem koraku predstavlja podjetje, organizacijo, izdelek …
V dolgoletnem razvoju podjetja smo razvili visoko kakovostno storitev oblikovanja in izvedbe vseh grafičnih gradiv: od vizitke do celostne podobe, od logotipa do reklamnega panoja ali poslikave avtomobilov.

V sodelovanju z našimi dolgoletnimi podizvajalci ob oblikovanju izvajamo tudi pisanje in lektoriranje besedil ter tisk tiskovin oziroma končno izvedbo vseh oblik vizualnega sporočanja. Vemo, da je naročnikova želja sveta, roki pa praviloma kratki. Prav zato sodelujemo tudi z izvajalci digitalnega tiska, s katerimi po konkurenčnih cenah zagotavljamo tudi nizke naklade tiskovin.

 

Tekstil

Obleka menda res naredi človeka, vendar nekdo mora narediti obleko. Mi si obleko tudi zamislimo. Specializirani smo za oblačila za šport, prosti čas, promocijske in delovne potrebe podjetij. Tako po naših idejah in željah naročnikov izdelamo celotne kolekcije ali posamezne serije izdelkov, kot so trenirke, različne majice, jakne iz softshella ali termovelurja, vetrovke, bunde, brezrokavnike, športne hlače in modne dodatke, kot so kape, šali, rokavice, odeje ter zaščitna delovna oblačila za znanega naročnika. Na izdelke lahko izvedemo različne logotipe ali napise s tiskom, kristalčki ali vezenjem.

V zadnjem desetletju se mnoga podjetja predstavljajo z zapletenejšimi ali preprostimi oblikami promocijskih oblačil. Med slednje spadajo tudi dotiskani izdelki, kot so na primer majice, kape in jakne priznanih blagovnih znamk (znamke Fruit of the Loom, Jerzees, Slazenger, Hannes), po katerih mnogi radi posegajo zaradi njihove kakovosti, opaznosti in ugodne cene celo pri večjih količinah.

Posebej ponosni smo na lastno kolekcijo Z. A. X. za šport in prosti čas. Namenjena je sodobni ženski, ki živi aktivno in upošteva načela zdravega življenja. Za gibanje in sproščanje v naravi ali doma lahko izbirate iz raznovrstne ponudbe trenirk, hlač, majic in jopic iz prijetnega elastičnega bombaža ali jaken iz tehničnega materiala softshell. Kolekcije so na voljo v trgovinah Alpina in Elan Begunje.

 

Reference

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 56137435
  • Ime podjetja:
  • Akem podjetje za trgovino, zastopstvo, kooperacijo in proizvodnjo, d.o.o.
  • Občina:
  • Radovljica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si