Zobozdravstvo Lukanovič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3209/zobozdravstvolukanovic1-1470814647.jpg
Zobozdravstvo Lukanovič
Zobozdravstvo Lukanovič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3209/zobozdravstvolukanovic1-1470814647.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tomaž Lukanović (+)

Ulica bratov Učakar 64, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5198793
tomaz.lukanovic@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sodobno zobozdravstvo zahteva holističen pristop, dobro komunikacijo med pacientom in zdravnikom ter temeljit načrt zdravljenja. V Zobozdravstvu Lukanovič se tega zavedamo in skrbimo za vaše zdravje in lep nasmeh.

Smo zasebna zobozdravsvena ordinacija s koncesijo. Imamo sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) ter z vsemi zavarovalnicami, ki nudijo dopolnilno zdravstveno zavarovanje (Vzajemna, Triglav, Adriatic).  Pri pacientih, ki se opredelijo za našo ordinacijo omogočamo zagotavljanje določenih storitev in uporabo materiala v vrednosti, ki jo krije zavarovalnica.

Pacient ima za vsak poseg možnost izbire boljšega materiala in boljše tehnologije. To je že znano pri belih zalivkah, porcelanskih prevlekah in boljših protezah. Možno pa je dobiti boljšo storitev tudi pri drugih posegih, kot npr. za boljše koreninsko zdravljenje, za kompozitne zatičke namesto kovinskih itd.. Pred posegom vas obvestimo o možnostih zdravljenja in vam razložimo načrt zdravljenja.

V Zobozdravstvu Lukanovič uporabljamo najsodobnejše materiale in vam nudimo kakovostne storitve ter vam pomagamo do zdravih zob in čudovitega nasmeha. Nudimo vam usluge s področja konzervatinega in estetskega zobozdravstva kot tudi protetične oskrbo. Vodilo pri našem delu je minimalna invazivna terapij – poskušamo ohraniti čim več naravnega dela zobovja.

 

Prvi pregled

Pri prvem pregledu vam svetujemo, katere storitve bi potrebovali, ter vam ponudimo več možnosti zdravljenja glede na vaše želje in možnosti. Vse storitve vam pred pričetkom tudi predstavimo in opišemo, da boste o vsem obveščeni. Indivualna obravnava in časovna prilagoditev vsakemu posamezniku so poleg vrhunske kakovosti ena našaih glavnih odlik.

 

Odstranjevanje zobnih oblog

Redno profesionalno odstranjevanje zobnih oblog je bistvenega pomena za ohranjenje zdravja vaših zob in obzobnih tkiv. Za čiščenje zobnega kamna uporabljamo ultrazvočni čistilec, s katerim očistimo obloge nad in pod dlesnijo. Poleg klasičnega, ultrazvočnega čiščenja uporabljamo tudi peskalnik EMS (Air-Flow). Ta deluje s posebnim prahom pod pritiskom, ki temeljito odstrani zabarvanja na zobni površini.

 

Zdravljenje kariesa

Kompozitne zalivke: so estetske, se popolnoma prilagodijo barvi vašega zoba, maksimalno ohranjajo vaše zobe. Inlay/onlaz: so indirektne zalivke, ki vam jih izdelamo v zobnem laboratoriju, lahko so kompozitne ali porcelanske.

 

Endodonsko zdravljenje

Je zdravljenje zobnih korenin. Pri tem odstranimo odmrlo zobno pulp ter koreninski kanal na koncu zapolnimo s posebej za to namenjenim materialom. Endodontsko zdravljenje ponavadi zahteva več sej. Zdravljenje izvajamo klasično, ročno z iglami in pilami ali strojno.

 

Paradontalno zdravljenje

S parodontalnim zdravljenjem odpravimo vnetje obzobnih tkiv (parodoncija). Začetno zdravljenje obsega higiensko fazo, motivacijo, poučitev bolnika o pravilni ustni higieni ter luščenje in glajenje zobnih korenin.

 

Oralnokirurški posegi

V lokalni anesteziji opravimo manjše oralnokirurške posege.

 

Implantologija

Zobni vsadki (implantati) predstavljajo kakovostno in dolgotrajno rešitev za nadomestilo mankajočih zob. Našim pacientom svetujemo glede zobnih vsadkov in nudimo implantološko oskrbo od kirurškega do protetičnega dela.

 

Protetika

V naši ordinaciji vam izdelamo različne protetične nadomestke, tako snemne kot fiksne. Nudimo vam tudi visoko estetske fiksno protetične rešitve (estetske zatičke, polnoporcelanske prevleke, porcelanske prevleke na osnovi cirkonske oksidne keramike, estetske luske).

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 72674172
  • Ime podjetja:
  • Tomaž Lukanović - Zobozdravnik
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si