Zobozdravstvo Dens Barlič d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/915/zobozdravstvo-dens-barlic-d-o-o (3)-1458738203.jpg
Zobozdravstvo Dens Barlič d.o.o.
Zobozdravstvo Dens Barlič d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/915/zobozdravstvo-dens-barlic-d-o-o (3)-1458738203.jpg 0 05 0

Povprečno od 40 ocen

Vaša ocena

Trdinova ulica 1, Brežice 8250, Slovenija

07 4992208
jernej.barlic@guest.arnes.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V zobozdravstveni ordinaciji Dens Barič nas vsakodnevno vodijo načela, prijazen odnos, strokovnost in celovite rešitve.

 

Implantologija

Najboljša rešitev manjkajočih zob so zobni vsadki. Manjkajoče zobe je možno ob določenih pogojih nadomestiti z implantati (vsaditvijo zob).

 

Oskrba obzobnih tkiv

Odstranjevanje trdih in mehkih zobnih oblog in poučevanje o vzderževanju ustrezne ustne higiene. S tem pripomoremo k preprečevanju in izboljšanju stanja paradontalne bolezni.

 

Preventivni pregledi in posveti

Preventivni pregled zob sledi pregled ustne sluznice in obzobnih tkiv. Pregled je brezplačen in brez bolečin.

 

Protetika na implantatih

Implantate se oskrbi s protetično nadgradnjo (npr. S krono, mostičkom, protezo…), ki se menjava podobno kot protetične nadgradnje na zobeh, sam implantat pa lahko v večini primerov ob ustrezni higieni in rednem vzdrževanju doživljenjsko ostane v čeljusti.

 

Aesthetic dentistry

Sodobna estetskega zobozdravstva vključuje več različnih metod, ki se hitro spreminjajo in izboljšujejo. Prav obravnava pomanjkljivosti, kot so: spremembe v barvi in ​​morfologijo z zobmi, razmik med zobmi in starimi amalgam zalivke, zob iz kreking in še več.

 

Zobozdravstvena prva pomoč

Zobozdravstvena prva pomoč.

 

Rentgensko slikanje

Nudimo sodobno digitalno Rtg digitalno diagnostiko. Slikamo lokalne kot tudi ortopantomogramske posnetke.

Stomatološka fiksna in snemna protetika

Izraz protetika v zobozdravstvu pomeni nadomeščanje manjkajočih zob. Zobe lahko izgubimo ob nesreč I , zaradi udarcev pri športu, izbitja ali pa zaradi zobne gnilobe. Izguba zob je lahko zelo neprijetna, saj manjkajoč I  zobje povzročajo težave z grizenjem in žvečenjem hrane, pogosto pa je prizadeta tudi samozavest, saj smo prikrajšani za sproščeno komunikacijo in nasmeh.

Specialistično parodontološko zdravljenje

Pri parodontološko obolelih zobeh izvajamo č I ščenje mehkih in trdih oblog, luščenje in glajenje korenin.

Zdravljenje zob

Kadar sega karies ali poškodba zoba do zobne pulpe (živca), je lahko ta vnet (pulpitis) in lahko boli, pogosto pa tudi ne. Vneta pulpa s časom delno ali v celoti odmre (nekroza). Posledica je vnetje kosti pod tem zobom (granulom) ali pa se razvije tudi akutno vnetje z oteklino in bolečino, t.I. Absces. Takšnim zobem je potrebno mehansko odstraniti živec in po potrebi zdraviti zob ter nato s posebnimi materiali tesno zapreti koreninske kanale. Posege izvajamo v lokalni anesteziji, kjer ročno ali strojno očistimo koreninske kanale in spiramo s posebnimi tekočinami. Poseg je lahko končan v eni do treh sej, odvisno od simptomatike.

 

Cenik

 

Obrazec za spletno naročanje.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 11813121
  • Ime podjetja:
  • Dens Barlič zobozdravstvo d.o.o.
  • Občina:
  • Brežice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si