Zobozdravnik.si, zobozdravstvena ordinacija Rotar Tomaž

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3355/tomazrotarzobozdravnik-1472622582.jpg
Zobozdravnik.si, zobozdravstvena ordinacija Rotar Tomaž
Zobozdravnik.si, zobozdravstvena ordinacija Rotar Tomaž https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3355/tomazrotarzobozdravnik-1472622582.jpg 0 05 0

Povprečno od 230 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tomaž Rotar (+)

Kopališka cesta 7, Radovljica 4240, Slovenija

04 5300660
040 294 488
info@zobozdravnik.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Najsodobnejša oprema in vrhunsko znanje mag. Tomaža Rotarja, dr.dent.med, vam zagotavlja najvišjo kakovost zobozdravstvenih storitev. V zasebni zobni ordinaciji - zobozdravnik s koncesijo - opravljamo tudi zahtevnejše posege nadomeščanja manjkajočih zob z implantati ali zobnimi vsadki. Prijazno osebje vam bo pomagalo da premagate strah in z zdravim ter lepim nasmehom živite brez bolečin in samozavestno.

Naši ordinaciji se nahajata v samem poslovnem središču Radovljice. Ordinacija v poslovno stanovanjski stavbi na Prešernovi ulici je opremljena predvsem za potrebe implantologije in protetike. Diagnostiko nam olajšata sodobni RVG sistem rentgenskega slikanja in intraoralna kamera, ki omogoča prikaz patoloških procesov tudi pacientom samim.

Sterilizacijski postopki se vršijo s sodobnim avtoklaviranjem na principu trojnega vakumiranja, tako, da so vsi postopki popolnoma varni in stoodstotno sterilni. Čakalnica je opremljena z akvarijem in rastlinjem, da se lahko pacienti v pomirjujočem okolju pripravijo na postopek zdravljenja.

Posebna soba za pogovor in predstavitev terapije omogoča strankam boljše razumevanje načinov zdravljenja in s tem tudi lažje soodločanje.

Vhod v čakalnico krasi tudi letni vrt, na katerem v miru lahko počakate na pričetek terapije. Neposredno pred vhodom v stavbo so parkirišča med drugim tudi rezerviran prostor za invalide.

 

Storitve

Ustna higiena je najpomembnejši člen pri vzdrževanju ali ponovnem pridobivanju oralnega zdravja in je hkrati največ kar lahko sami storite za svoje zobe. Zobozdravniški posegi so lahko brezpredmetni, če ni vsakodnevne skrbi za čistočo. Za vzdrževanje higiene uporabljamo različne pripomočke:

 • krtačke,
 • zobne nitke,
 • medzobne krtačke,
 • električne krtačke,

ki pa delujejo samo, če jih zares uporabljamo.

V sklopu vsake zobozdravstvene oskrbe je bistvenega pomena pacientu zagotoviti osnovno pogoje za oralno zdravje. Pri tem je popolna ustna higiena osnovnega pomena. Pacienti pristopijo k vsem stomatološkim posegom brez zobnega plaka in kamna. Rezultati vseh terapij so tako mnogo boljši, počutje in zadovojstvo pacientov pa s tem narašča.

 

Cenik

Vsa fiksno protetična dela (porcelan), ki niso v vezani konstrukciji imajo 5 let garancije. Izdelki v vezani konstrukciji imajo 7 let garancije. Garancija ne velja, če se strokovno ugotovi, da je prišlo do poškodbe izdelka zaradi vzrokov, ki so povezani z malomarnim odnosom pacienta do izdelka (higiena, kontrolni pregledi, poškodbe izven ustne votline). V tem primeru vam zaračunamo popravilo prevleke ali novo prevleko v kolikor reperatura ni mogoča. V primeru večjih protetičnih del se dogovorimo za popust.

 

Lokacija

Nahajamo se v Radovljici, na dveh lokacijah. Prva ordinacija je na Kopališki cesti v stavbi Zdravstvenega doma Radovljica. Druga ordinacija je
na Prešernovi cesti. Več informacij o posameznih ordinacijah si lahko ogledate spodaj.

Čakalne dobe

 • za začetek zdravljenja: min. dni 30, max. dni 120,
 • za protetiko: min. dni 122, max. dni 365.

 

Preberite še članek:

Slovenski zobozdravniki kljub konkurenci z juga znova rekordno

 

Pogosto zastavljena vprašanja

 

 Vir

Lokacije podjetja
Kopališka cesta 7, Radovljica 4240, Slovenija

ZOBOZDRAVNIK D.O.O. - Prešernova ulica 6a, Radovljica 4240, Slovenija
Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 13:30
Torek
13:00 - 19:30
Sreda
13:00 - 19:30
Četrtek
07:00 - 13:30
Petek
07:00 - 12:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 73598291
 • Ime podjetja:
 • Rotar Tomaž - zobozdravstvena ordinacija
 • Občina:
 • Radovljica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si