Zobozdarvstveni center LUX DENTAL d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5634/luxdentallogo-1510743897.png
Zobozdarvstveni center LUX DENTAL d.o.o.
Zobozdarvstveni center LUX DENTAL d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5634/luxdentallogo-1510743897.png 0 05 0

Povprečno od 162 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Zvonimir Katić (+)

Kolodvorska ulica 7A, Krško 8270, Slovenija

051 870 500
info@luxdental.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Zobozdravstveni center LUX DENTAL je zasebna zobozdravstvena ordinacija v Krškem, ki jo vodi Zvonimir Katić dr. dent. med.

Zvonimir Katić dr. dent. med. je študij dentalne medicine zaključil na stomatološki fakulteti v Zagrebu leta 2005 in opravil dodatno nostrifikacijo za potrebe dela v EU na Medicinski fakulteti v Ljubljani in leta 2009 pridobil licenco za delo na področju dentalne medicine.
Zaradi velikega zanimanja za dentalno implantologijo se je leta 2012 vpisal v dvoletni magistrski študij na Goethe universitat v Frankfurtu, smer dentalna implantologija. Od leta 2009 do 2015 je bil zaposlen v ZD Brežice.

Implantologija


V naši ambulantni uporabljamo samo najboljše materiale in sicer ASTRA TECH in HIOSSEN/OSSTEM zobne vsadke, ki so na trgu že od leta 1985 oz. 1990 in so v samem svetovnem vrhu, kar dokazujejo številne klinične študije.

Protetika


Sodobna zobna protetika nima nič skupnega z babičino protezo v kozarcu. Današnja protetika je namreč popolnoma drugačna. Možnosti, ki jih nudi najsodobnejša protetika so takšne, da se lahko poslovite od protez, katere »žulijo« in vam povzročajo težave pri govorjenju. Nudimo vam fiksno protetično oskrbo z mostički, kronami in vsadki, ki so popolnoma funkcionalna in visoko estetska rešitev. Fiksne protetične rešitve so hkrati tudi najkvalitetnejše za pacienta predvsem zaradi svoje dolgotrajnosti, kakor tudi zaradi dejstva, da pacientu dajejo občutek njegovih naravnih zob. Dovolite, da vam svetujemo, saj vam v naši ordinaciji lahko pomagamo ohraniti ali obnoviti sijoč nasmeh.

Paradontologija

Zdravljenje paradontalne bolezni je izredno pomembna storitev, ponujena v naši ambulanti, ki jo za vas opravi specialist paradontologije.
Naša osnovna klinična diagnostika vključuje preverjanje prisotnosti te pogosto ne odkrite bolezni, katera lahko povzroči resne težave, če se ne zdravi.

Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo kot veja zobozdravstva sicer formalno ne obstaja, vendar pa vseeno močno sodeluje z ostalimi vejami. Še posebej sodeluje s protetiko in jih povezuje v celoto, katero lahko pojmujemo kot estetsko zobozdravstvo. V naši ordinaciji nudimo celoten spekter sodobnega estetskega zobozdravstva. Vedno želimo doseči to, da ohranimo čim več obstoječe zobne strukture kot je le mogoče. Če so defekti oziroma karies večji, obstaja seveda rešitev z luskicami ali prevlekami.

Med estetsko zobozdravstvo spada tudi beljenje zob. Le-ta je sedaj hitra in enostavna rešitev za lep in bel nasmeh. Zobe belimo v ordinaciji, kjer celoten postopek traja do 45 min.
Sčasoma je treba zdravljenje ponoviti, saj nekateri zobje skozi čas potemnijo zaradi načina prehranjevanja, vpliva pa tudi kajenje. Belimo lahko tudi zobe, kateri so že počrneli.
 
Ortodontija
 
Krivi zobje so najpogostejši vzrok za nesproščen govor in prikrivanje nasmeha. Poleg tega je čiščenje zob oteženo, kar pripomore k zastajanju ostankov hrane med zobmi in posledično kariesu, zobni gnilobi, vnetju dlesni in parodontalni bolezni.
Ortodontija se ukvarja z nepravilnostmi v rasti in razvoju zobovja. Ortodontske nepravilnosti praviloma niso bolezni, ampak razvojni odkloni v obliki in delovanju zobovja, vendar so nekatere nepravilnosti tudi dedne.
Na razpolago imamo številne možnosti in aparate, ki jih lahko izberemo glede na želje.

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 45046328
  • Ime podjetja:
  • Zobozdarvstveni center LUX DENTAL d.o.o.
  • Občina:
  • Krško
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si