Živi zdravo, veganska in vegetarjanska hrana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/602/zivi-zdravo-veganska-in-vegetarjanska-hrana(1)-1457679155.jpg
Živi zdravo, veganska in vegetarjanska hrana
Živi zdravo, veganska in vegetarjanska hrana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/602/zivi-zdravo-veganska-in-vegetarjanska-hrana(1)-1457679155.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Milena Trefalt (+)

Celovška cesta 87, Ljubljana 1000

01 5055799
031 681 426
info@ibi-vegan.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V spletni trgovini Živi zdravo najdete veganske in vegetarijanske izdelke iz miroljubnega kmetovanja, saj verjamemo v moč sklenjenega kroga med človekom, naravo in živalmi. Smo zagovorniki sožitja v vseh razsežnostih, tako da boste pri nas našli raznovrstne vegetarijanske in veganske izdelke.

K NARAVI, pridelava, trgovina, gostinstvo d.o.o. se ukvarjamo s pridelavo zelenjave rastlinskega izvora po principih miroljubnega kmetijstva.

Ukvarjamo se z vegansko produkcijo, katerega omogoča podjetje K NARAVI d.o.o., pridelavo pa imamo na naslovu Ostrožno pri Ponikvi 26, 3232 Ponikva.

 

Vsi pridelki Kmetije z naravo so ekološki in pridelani brez umetnih škropiv, gnojil in brez gnoja ali gnojevke.

Na Kmetiji izdelujemo različne namaze, omake in druge sestavine za pripravo jedi. Vsi pridelki so iz najkvalitetnejših ekoloških sestavin.

Na voljo so vam poljščine vseh vrst, npr. korenček, česen, čebula, hokaido buče, bob, itd. Trudimo pa se, da obdržimo poljščine starejših sort, saj  jih sami vzgajamo
iz lastnih semen.

Vsa doma pridelana sveža zelenjava vam je na voljo tudi na tržnicah v Mariboru in Celju, nudimo pa vam tudi možnost spletnega nakupa za maloprodajo ali veleprodajo nekaterih naših izdelkov.

 

Z našo linijo VEGE&DOBRO na svoj račun pridejo vsi gurmanski ljubitelji polnega okusa. Od čičerikinega namaza, pšeničnega drobljenca, do vege klobasic in priljubljene vege pleskavice. Smo ena izmed treh trgovin v Sloveniji, kjer lahko najdete iBi namaze na osnovi sončničnih semen.

Razvajate pa se lahko tudi z nakupom drugih izdelkov, ki so nepogrešljivi pri pestri in barvni vegansko-vegetarijanski prehrani.

Poskrbljeno je tudi za ljubitelje naravne kozmetike in zelišč iz linije miroljubnega kmetijstva. Na voljo pa imamo tudi ostala naravna mazila, olja.

Delamo za naravo in živali.

 

Produkti na vege-dobro.si

Lokacije podjetja
Celovška cesta 87, Ljubljana 1000

K NARAVI D.O.O. - Ostrožno pri Ponikvi 26, Ponikva 3232
  • Davčna številka:
  • 21276960
  • Ime podjetja:
  • K naravi, pridelava, trgovina, gostinstvo d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 78

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si