Zidarstvo, talne in stenske obloge, Gnidica Tatjana s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3196/zidarstvotalneinstenskeoblogegnidicatatjanasp6-1470757619.jpg
Zidarstvo, talne in stenske obloge, Gnidica Tatjana s.p.
Zidarstvo, talne in stenske obloge, Gnidica Tatjana s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3196/zidarstvotalneinstenskeoblogegnidicatatjanasp6-1470757619.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gnidica Tatjana (+)

Podgorje ob Sevnični 19b, Zabukovje 8292, Slovenija

041 513 464
tatjana.gnidica@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Zidarstvo, talne in stenske obloge, Gnidica Tatjana s.p. vam ponuja polaganje keramike in ostala zidarska dela.

 

Talne in stenske obloge

Smo podjetje, ki se ukvarja s polaganjem vseh vrst talne in stenske keramike. Naše vodilo v podjetju je obdržati stranke s kakovostjo dela in ob dogovorjenem terminu opravljena storitev. Pri samem izvajanju del uporabljamo materiale slovenskih proizvajalcev kakor tudi tujih. Moto našega podjetja je biti kvaliteten in ustrezen do strank.

 

Zidarska zaključna dela

Za vas izvajamo tudi vsa splošna zidarska dela. Od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin. Uporabljamo danes vse moderne gradbene materiale, ki so namenjeni gradnji kot so, betonski, opečaniti ali siporeks zidaki, odvisno od načina in zahtev gradnje.

Mirna roka, natančnost in varčnost pri zidanju je naše vodilo in želja po lepem končnem izdelku je naš in vaš cilj. S strokovno podkovanimi delavci vsa zidarska dela opravimo kvalitetno in hitro.

  • Davčna številka:
  • 79849784
  • Ime podjetja:
  • Zidarstvo, gostinstvo, Gnidica Tatjana s.p.
  • Občina:
  • Zabukovje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si