Žeki gradnje d.o.o., kompletna gradbena dela

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4821/zekigradnjedookompletnagradbenadela2-1486015719.jpg
Žeki gradnje d.o.o., kompletna gradbena dela
Žeki gradnje d.o.o., kompletna gradbena dela https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4821/zekigradnjedookompletnagradbenadela2-1486015719.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Srečko Žekar (+)

Krtince 21, Podplat 3241, Slovenija

041 693 435
nizkegradnje.zeki@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Žeki gradnje d.o.o., iz Podplata smo usposobljeni za izvajanje del nizke in visoke gradnje, svetovanje in nadzor, izkope z lahko in s težko gradbeno mehanizacijo, prevoze gradbenega materiala in betona. Gradbena dela opravljamo tako po posameznih gradbenih fazah, kot tudi v celoti. Vse od manjših del do večjih, zahtevnejših objektov ter gradnje na ključ. Odvisno od želja naših strank.

Pri pomembnih gradbenih odločitvah smo vam vedno na voljo s strokovnimi, dolgoletnimi izkušnjami, ki smo si jih vsakodnevno nabirali pri delu. Sledimo pa tudi novostim na trgu in skrbimo za tehnološki napredek, ki zahteva stalno izobraževanje glede novih materialov in pravilno uporabo le-teh.

Za vas ali vaše podjetje kakovostno izvedemo vse vrste del na področju nizke gradnje, od urejanja cest, komunalnih, ureditve terena za gradnjo do urejanja okolice vaše hiše in dvorišča. Pred začetkom del vam svetujemo, vam pomagamo razviti idejo, pridobiti dovoljenja, za vas opravljamo vsa gradbena dela in opravljamo nadzor nad gradnjo.

 

Nizke gradnje

Gradimo ceste in komunalne vode, postavljamo temelje, športno-rekreativne objekte, pripravimo teren za gradnjo, nudimo strojne izkope za kanalizacijo.

 

Visoke gradnje

Gradimo stanovanjske, poslovne in druge objekte ter prizidke. Betoniramo temelje ali škarpe.

 

Naš cilj je biti uspešen izvajalec vseh vrst gradbenih storitev.

Dela opravljamo predvsem na območju štajerske, savinjske in Ljubljane z okolico.

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 17:00
Torek
07:00 - 17:00
Sreda
07:00 - 17:00
Četrtek
07:00 - 17:00
Petek
07:00 - 17:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 61553492
  • Ime podjetja:
  • Žeki gradnje d.o.o.
  • Občina:
  • Rogaška Slatina
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si