Zasebni glasbeni center Goličnik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2663/zasebniglasbenicentergolicnik1-1466666624.jpg
Zasebni glasbeni center Goličnik
Zasebni glasbeni center Goličnik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2663/zasebniglasbenicentergolicnik1-1466666624.jpg 0 05 0

Povprečno od 174 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Robert Goličnik (+)

Škale 85, Škale 3320, Slovenija

041 661 229
robert.golicnik@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ste kdaj premišljevali, da bi se radi naučili igranja na kakšen inštrument? Za vse generacije in brez predhodnega znanja! Mi smo pravi naslov za Vas! Učenje poteka enkrat tedensko po trideset minut, kar se je po več letih pokazalo za ZELO dobro. Pouk poteka individualno, kar je pri učenju zelo pomembno, saj je učitelj prisoten skozi celo uro.

Poleg igranja se v njihovi šoli zavzemajo, da so njihovi učenci tudi glasbeno vsestransko izobraženi in tako poleg odličnega igranja na odru pokažejo tudi druge kvalitete kot so drža, mimika ... itd.

Cene glede na ostale podobne glasbene šole so konkurenčne, saj poleg tedenskega pouka za svoje učence skrbijo tudi tako, da organizirajo javne nastope, družabna srečanja, tekmovanja in drugo.

Glasbena šola Goličnik se nahaja v Škalah pri Velenju v novih moderno opremljenih prostorih, v Topolšici, Celju, Preboldu, Šmartnem ob Paki in Laškem.

Inštrumente se lahko tudi izposodite!

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 48487619
  • Ime podjetja:
  • Golčnik, glasbeno izobraževanje in svetovanje, d.o.o.
  • Občina:
  • Velenje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si