Založba Primus d.o.o., založništvo in distribucija knjig

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4343/zalozbaprimusdoozaloznistvoindistribucijaknjig1-1480328537.png
Založba Primus d.o.o., založništvo in distribucija knjig
Založba Primus d.o.o., založništvo in distribucija knjig https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4343/zalozbaprimusdoozaloznistvoindistribucijaknjig1-1480328537.png 0 05 0

Povprečno od 352 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Damjan Racman (+)

Mladinska ulica 3, Brežice 8250, Slovenija

07 49 65 505
07 49 65 507
07 49 66 368
info@primus.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Primus je založba skrbno izBranih knjig s področja osebne rasti, duhovnosti, medosebnih odnosov, vzgoje, naravnih zdravilnih metod in kakovostnega leposlovja.

Vedno se potrudimo, da so naše knjige dobro prevedene in urejene ter privlačno oblikovane.

Naš namen je bralca navdihniti za notranje spremembe, ljubečo in celostno skrb zase ter izboljšanje življenjskih okoliščin, da bi lažje hodil po svoji edinstveni poti in razvil vse svoje ustvarjalne zmožnosti.

Primusov založniški program je iz leta v leto bogatejši in svojemu poslanstvu bomo ostali zvesti tudi v prihodnje.

 

Zbirke Založbe Primus

 

Kategorija

 

Distribucija knjig

Ponudba za založnike in samozaložnike

Z našo pomočjo vam za to ne bo treba skrbeti. Kot distributerji knjig smo že več let prisotni v vseh slovenskih splošnih knjižnicah in v 150 slovenskih knjigarnah - knjige distribuiramo tudi v obe največji knjigarniški mreži: DZS in Mladinsko knjigo. Knjige, ki obravnavajo specifične problematike, ponujamo tudi drugim ustanovam, ki bi jih utegnile zanimati.

Uspešno sodelujemo z znanimi in priznanimi založniki: Gnostica, Jasno in glasno, Milena Miklavčič, Literatura, Šerpa, Eno, Enost - Marjan Ogorevc, Tadej Pretner, … Preko nas so svoje bralce našle še knjige mnogih drugih založnikov.

Nudimo vam distribucijo knjig po naši prodajni mreži, vaše knjige lahko ponudimo tudi v naši spletni knjigarni.

Pokličite nas in dogovorili se bomo o pogojih!


Digitalni tisk

Primus vam v kombinaciji digitalnega tiska in knjižne distribucije ponuja optimalno rešitev pri izdajanju novih knjig. Izdelek lahko ponudite trgu praktično brez stroškov tiska. Natisnili bomo samo toliko izvodov, kolikor jih bomo prodali. Razliko med ceno tiska in dogovorjeno distribucijsko ceno pa bomo nakazali na vaš račun. Plačate tudi izvode, ki jih želite zase.

 

Vir

Lokacije podjetja
Mladinska ulica 3, Brežice 8250, Slovenija

SEDEž PODJETJA - Brezina 19, Brežice 8250
  • Davčna številka:
  • 37527495
  • Ime podjetja:
  • Založba Primus, založništvo in distribucija knjig, d.o.o.
  • Občina:
  • Brežice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si