Založba Modrijan

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2613/zalozbamodrijan1-1466512124.jpg
Založba Modrijan
Založba Modrijan https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2613/zalozbamodrijan1-1466512124.jpg 5 05 1

Povprečno od 45 ocen

Vaša ocena

Poljanska cesta 15, Ljubljana 1000, Slovenija

01 2364600
modrijan@modrijan.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Založba Modrijan deluje 20 let. Sprva je izdajala predvsem šolske knjige: učbenike in delovne zvezke za osnovno in srednjo šolo. Po letu 2005 je program obogatila s poljudnoznanstveno in strokovno literaturo, priročniki, leksikalnimi deli ter domačim in prevodnim leposlovjem. Leta 2008 je izdala zbirko Euroman – 27 proznih del, iz vsake države EU po eno, je izšlo v enem dnevu. Redne zbirke so Poteze (avtobiografije, biografije in biografski romani, spomini ipd.), Bralec (romani in kratke zgodbe sodobnih domačih in tujih avtorjev), Nostalgija (prevodi starejših »kanoniziranih« literarnih del) in Svila (krajša literarna besedila pomembnejših in v slovenščini že objavljenih književnikov).

Temeljna dejavnost Založbe je izdajanje šolske literature: učbenikov in delovnih zvezkov. Vseskozi objavljamo tudi leposlovje in stvarno literaturo. Skrbimo za številna predmetna področja: slovenščino, matematiko, kemijo, biologijo, fiziko, naravoslovje, naravoslovje in tehniko, geografijo, zgodovino, družbo, spoznavanje okolja in likovno vzgojo. Izdali smo tudi nekaj učbenikov za izbirne predmete v osnovni šoli in za latinščino v srednji šoli.

 

Knjižni program

 

Šolski program

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 83168788
 • Ime podjetja:
 • Modrijan založba d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Dobra spletna trgovina

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Všeč mi je dobra izbira in preglednost spletne trgovine!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si