Zaključna gradbena dela, Renato Obradovič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4705/zakljucnagradbenadelarenatoobradovicsp4-1485241602.jpg
Zaključna gradbena dela, Renato Obradovič s.p.
Zaključna gradbena dela, Renato Obradovič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4705/zakljucnagradbenadelarenatoobradovicsp4-1485241602.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Renato Obradovič (+)

Ljubljanska cesta 30, Postojna 6230, Slovenija

040 662 942
obradovicsp@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Renato Obradovič s.p. iz Postojne se ukvarja z izvedbo notranjih zaključnih gradbenih del. Z našimi strokovnimi sodelavci in zunanjimi partnerji vam nudimo široko paleto izvajanja del. Naša osnovna dejavnost so vsa keramičarska, slikopleskarska in adaptacijska dela.

Ker je naše vodilo in vizija končno zadovoljstvo strank so pod naše okrilje združeni izvajalci iz različnih strok, kar je pridobitev za stranke, ki nam zaupajo prenovo njihovega doma, poslovnega prostora. S tem pridobijo na času, prihranku denarja in sami kvaliteti izvedbe.

Vedno poskrbimo, da dogovorjena dela izvedemo kvalitetno, usklajeno, v dogovorjenih rokih ter po konkurenčnih cenah. V podjetju nenehno stremimo k spremljanju inovacij na trgu, se temu primerno usposabljamo in izobražujemo. Naše vodilo pa je uporaba zgolj kvalitetnih materialov zanesljivih proizvajalcev, kajti le tako lahko zagotavljamo kvaliteto izvedenih del in jamčimo za svojo storitev.

Dela izvajamo predvsem na območju Postojne, Kopra, Ljubljane, pa tudi Hrvaške.

 

Adaptacija objektov

Opravljamo adaptacije stanovanj, hiš, pisarn ter ostalih poslovnih in ne-bivalnih prostorov. Pri tem vam vedno ponudimo najbolj optimalne rešitve.

Nudimo vam:

 • elektroinštalacije,
 • vodovodna dela,
 • slikopleskarstvo,
 • keramičarstvo,
 • ...

 

Slikopleskarstvo

Nudimo vam kvalitetne pleskarske in slikopleskarske storitve, ki temeljijo na nenehnemu sledenju novosti in trendov na trgu. Za naše pleskarske in slikopleskarske storitve izbiramo le kvalitetne materiale, za katerimi tudi stojimo in jamčimo za njihovo kvaliteto. Za stranke imamo pripravljeno široko paleto različnih barv za popestritev in poživitev vašega doma, poslovnega prostora. Pri sami izbiri pa vam z veseljem tudi svetujemo. Pri izvajanju poskrbimo za ustrezno zaščito prostorov in po opravljeni storitvi za seboj počistimo in vas prepustimo občudovanju.

 

Keramičarska dela

Želite adaptirati kopalnico ali stanovanje in ste pred težko odločitvijo kako začeti in katerega mojstra najprej poklicati?

Potrebnih je cel kup priprav, nakup pip, ploščic, sanitarne keramike in še kaj. Pri iskanju mojstrov lahko naletite na kup težav, ko ne uspemo uskladiti vseh mojstrov.

Zato se teh težav lahko rešite, kajti v našem podjetju vam ponujamo prenovo kopalnic ali katerih drugih prostorov brez iskanja mojstrov, saj smo vam pripravili celoten spekter izdelave. Z keramiko vam uredimo tudi dvorišče, atrij

 

V podjetju se zavedamo, da kakovost in kvaliteta našega dela ter odnos do stranke so ključ uspeha. Individualni pristop in uporaba vrhunskih materialov nam omogoča zadovoljitev še tako zahtevnih strank.

To dokazujemo z dolgoletnimi izkušnjami in prisotnostjo na trgu.

 • Davčna številka:
 • 34932127
 • Ime podjetja:
 • Pretovarjanje in zaključna gradbena dela, Renato Obradovič s.p.
 • Občina:
 • Postojna
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Italijanščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si