X Point, poletni športi in aktivnosti

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/908/x-point-poletni-sporti-in-aktivnosti (14)-1458726879.jpg
X Point, poletni športi in aktivnosti
X Point, poletni športi in aktivnosti https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/908/x-point-poletni-sporti-in-aktivnosti (14)-1458726879.jpg 0 05 0

Povprečno od 204 ocen

Vaša ocena

Trg svobode 6, Kobarid 5222

05 3885308
041 692 290
dejan@xpoint.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

X Point je športna agencija v Kobaridu. Že več kot 15 let se ukvarjamo z aktivnostmi, kot so rafting, canyoning, hydrospeed, kajak spusti in kajak šole, spusti s kanuji, kolesarjenje, pohodništvo, poleti z jadralnim padalom v tandemu…

V zimskem času se preselimo v center Bovca, nudimo kvalitetne usluge šole smučanja, izposojo smuči, snowbordov in opreme, šolo smučanja in bordanja vseh težavnostnih stopenj. Nudimo tudi hiter in kvaliteten servis smuči  in bordov.

 

Z drugimi besedami
Smo vesela družba prijateljev, ki se rada zabava in uživa življenje. Delo v X Pointu nam je užitek, dobre volje pri nas ne manjka. Vsak od nas je po svoje poseben in kot tak vsak tisti pravi delec mozaika naše ekipe.

A ko oblečemo neoprensko obleko ali kombinezon, razbašemo čolne ali padala in zagrabimo veslo ali vrvi, smo pravi profesionalci! Ker smo ponosni lastniki zahtevnih licenc za reševalce iz divjih voda, kvalificirani piloti jadralnih padal, učitelji smučanja, bordanja in še marsikaj in ker je varnost za nas vedno na 1. Mestu.

 

Poletni športi in aktivnosti

Rafting na Soči je pravo športno doživetje za posameznike, skupine in družine. Spust z rafti nudi spoznavanje reke Soče iz čolna, kjer vas smaragdna lepotica Soča popelje po svojih brzicah..   

Dve uri neposrednega stika z vodo in brzicami. Z rečnim bobom in plavutkami se v spremstvu izkušenega kajakaša podate v boj z brzicami reke Soče, med Boko in Trnovim ob Soči.

Že po nekaj urnem tečaju boste obvladali osnove kajakaštva in boste lahko samostojno uživali na brzicah reke Soče.

Če že imate nekaj izkušenj z kajakaštvom, se po reki spustite skupaj z našim vodnikom. Progo, glede na vaše znanje, izbere vodnik. Veslate sami, spremlja va vas izkušen kajakaš.

Oglejte si dolino Soče iz ptičje perspektive, pod okriljem mogočnega padala, ki ga pilotira kvalificiran pilot.

Številne kolesarske poti različnih težavnosti. Izposoja koles.

Na progo se podate skupaj z vodnikom, ki usmerja plovilo in vam daje vsa potrebna navodila za varen spust. Lahko pa najamete kanu in opremo in se na reko podate sami.

Plezanje je namenjeno vsem, ki si želite pod strokovnim vodstvom preizkusiti ali nadgraditi vaše gibanje v skali, v naravnih stenah, polnih oprimkov in stopov.

 

Zimski športi in aktivnosti

Hitro in zabavno osvojite smučanje ali bordanje. Profesionalni učitelji vas naučijo osnovnih tehnik ali izboljšajo vaše znanje. Izbirate lahko med individualnimi ali skupinskimi tečaji, tečaji za začetnike ali nadaljevaljni tečaji, nekaj urni, dnevni ali večdnevni tečaji.

Nudimo izposojo smuči, bordov, pancerjev, čevljev za bordanje in palic, ter tekaških smuči in opremo.

Zimsko jadralno padalstvo v tandemu je enkratno doživetje zimske idile Doline Soče iz zraka. Če je dovolj snega, si pri vzletu in pristanku pomagamo s smučmi.

 

Darilni boni so primerno darilo za rojstne dni, obletnice in posebne priložnosti. Izbirate lahko med vrednostnimi ali storitvenimi boni.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 32454007
  • Ime podjetja:
  • X point trgovina, gostinstvo in turizem d.o.o.
  • Občina:
  • Kobarid
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Ugodnosti

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si