WU-LE - ''TIED WITH NATURE'', modni dodatki iz lesa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1885/wulelesenimodnidodatki-1465547604.jpg
WU-LE - ''TIED WITH NATURE'', modni dodatki iz lesa
WU-LE - ''TIED WITH NATURE'', modni dodatki iz lesa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1885/wulelesenimodnidodatki-1465547604.jpg 0.5 05 1

Povprečno od 338 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matjaž Sterže (+)

Mlinska ulica 12, Vuzenica 2367, Slovenija

+386 (0)41 804 320
matjaz@wu-le.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Slovenska ekipa »WU-LE« predstavlja nov izziv klasični modi – umetniško zasnovane kravate iz lesa - z modno vizijo »Tied with nature«.

Pred vami je nov unikaten, drzen in naravni modni dodatek – lesene, ročno izdelane kravate. Posebna prednost je kreativnost, zato je največ pozornosti namenjeno ideji, zgodbi in vsakemu detajlu v procesu izdelave.

Mnogi so poskusili, WU-LE je naredil...

Iz prvenstveno slovenskega lesa so uspeli oblikovati prvo kravato, kjer je sleherna unikatna kot prstni odtis narave, podložena z usnjem, izjemno lahka, se nadene v trenutku in se popolnoma prilega telesu. Zato se v vsaki WU-LE kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda.

Slovenski materiali in izdelek dokazujejo, da se lahko izjemni domači surovini v eni najbolj gozdnatih dežel Evrope doda tudi zaslužena in visoka dodana vrednost. Skupaj z umetniškim pristopom sveže ideje prinašajo v modo čarobno moč narave in prav zato ponujajo izziv klasični modi, ki jo predstavlja kravata kot eden najpomembnejših moških modnih dodatkov.

Poleg “standardnih” modelov ročno izdelanih WU-LE kravat (oreh, javor, oljka in mahagonij), ki jih lahko naročite tudi skupaj z atraktivno žensko zapestnico, narejeno iz istega kosa lesa, so na voljo tudi “custom” modeli. Izbirati je mogoče med dvajsetimi različnimi vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, z željo, dati uporabniku možnost, da tudi sam sodeluje pri unikatnem ustvarjalnem procesu in dizajniranju naravne mode. Posebej zanimiv je t.i. »poročni komplet«, ki poleg kravate vsebuje tudi zapestnico, uhane in manšetne gumbe, narejene iz istega kosa izbranega lesa.

Vsaka kravata je spravljena v trpežnem ovitku, ki poleg uporabne vrednosti pomeni tudi estetsko in nadstandardno poslovno darilo ali odličen in poseben dar za čudovito in vam izjemno osebo. Zato omogočamo tudi natančno lasersko graviranje logotipov, inicalk in drugih stvari po vaših željah.

Ne samo unikaten dizajn, ročno narejen izdelek in umetniški pristop. WU-LE ponuja možnost da modi vdahnete naravo.

 • Davčna številka:
 • 29670152
 • Ime podjetja:
 • WU-LE Vlado Vučić s.p. proizvodnja lesenih modnih dodatkov
 • Občina:
 • Vuzenica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Hrvaščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Nevem res...

  ,

  0.5 0.5 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  hja nevem kaj je za rečt nimam komentarja...
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si