Woof Gorgeous, naravna kozmetika za nego naših štirinožnih prijateljev

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5176/woofgorgeousnaravnakozmetikazanegonasihstirinoznihprijateljev-1489040954.jpg
Woof Gorgeous, naravna kozmetika za nego naših štirinožnih prijateljev
Woof Gorgeous, naravna kozmetika za nego naših štirinožnih prijateljev https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5176/woofgorgeousnaravnakozmetikazanegonasihstirinoznihprijateljev-1489040954.jpg 0 05 0

Povprečno od 199 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nika Zor (+)

Gostičeva cesta 42, Domžale 1235, Slovenija

051 268 369
info@woofgorgeous.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Woof Gorgeous so ročno narejena naravna pasja mila, formulirana posebej za pse. Mila vsebujejo naravna rastlinska ter eterična olja. Navdih za znamko Woof Gorgeous smo dobili pri prepletu treh strasti: aktivnega življenjskega sloga, skrbi za zdravje in seveda, ljubezni do naših štirinožnih prijateljev. Zavedamo se, da je pravilna in redna skrb za našega psa še posebej pomembna. Za celotno linijo pa je značilen minimalističen dizajn ter moderna embalaža.

Vsi izdelki so narejeni in pakirani ročno v Sloveniji. Vsebujejo izbrana naravna olja ter masla, brez umetnih snovi. Tako so izdelki prijazni ne le živalim, vendar tudi okolju, v katerem živimo.

Ker si prizadevamo, da imajo vse živali topel dom in lepo življenje, si vsako leto izberemo organizacijo, ki ji namenimo del denarja od vseh prodanih izdelkov.

 

Malo pasje milo

Woof Gorgeous so ročno narejena pasja mila, formulirana posebej za pse. Mila vsebujejo naravna rastlinska ter eterična olja, ki pasjo dlako naredijo mehko, sijočo in dišečo, koža pa je po uporabi navlažena ter zdrava. Milo nežno odstrani nečistoče ter celi manjše ranice, mešanica skrbno izbranih eteričnih olj pa deluje kot repelent (odganja insekte).

 

Zaščitno mazilo za tačke

Zaščitno mazilo za tačke je naravna mešanica skrbno izbranih voskov ter olj, ki ščitijo nežne in občutljive blazinice vašega štirinožnega prijatelja. Mazilo lahko uporabite v različnih situacijah, kot so mraz, vročina, sol, pesek ter sneg, in tako zaščite pasje tačke pred izgubo vlage in sušenjem. Mazilo je bogato z mangovim maslom, ki ima odlične vlažilne lastnosti, spodbuja celjenje ran in regeneracijo kože. Mango ima tudi naraven zaščitni učinek proti UV sevanjem, zdravi sončne opekline in pomaga pri ozeblinah. Olje riževih otrobov se hitro vpija, izboljšuje elastičnost in spodbuja obnovitev celic. Olje mareličnih pečk pa je bogato z vitamini ter hrani in vlaži. Mazilo za tačke je nežno odišavljeno z naravnim destilatom zrelega sadeža manga.

 

Naša prodajna mesta si lahko ogledate na zemljevidu.

Vir

Lokacije podjetja
Gostičeva cesta 42, Domžale 1235, Slovenija

ŠAPA - Vodnikova cesta 71, Ljubljana 1000, Slovenija
PASJA GAJBA - Ulica bratov Učakar 14, Ljubljana 1000, Slovenija
TRGOVINA IKA - Ciril-Metodov trg 13, Ljubljana 1000, Slovenija
ROZAMUNDA - Mestni trg 5, Škofja Loka 4220, Slovenija
ZLATA PTIČKA - Šutna 2, Kamnik 1241, Slovenija
BROGOVITA SHOP & DESIGN - Gregorčičeva ulica 9, Kobarid 5222, Slovenija
HOV HOV BEOGRAD - Đorđa Stanojevića 11, Beograd
HOV HOV BERLIN - Reichsstraße 101, Berlin 14052
  • Davčna številka:
  • 92203795
  • Ime podjetja:
  • Kozmetika in fotografija Nika Zor s.p.
  • Občina:
  • Domžale
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si