Wellness Aspara

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2383/wellnessaspara1-1465475881.jpg
Wellness Aspara
Wellness Aspara https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2383/wellnessaspara1-1465475881.jpg 0 05 0

Povprečno od 19 ocen

Vaša ocena

Cesta Leona Dobrotinška 22b, Šentjur 3230, Slovenija

05 9087600
040 494 444
info@wellness-aspara.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pod okriljem sončnega zavetnika in v objemu pozitivne energije ste vabljeni v moderno opremljen fitnes studio, kozmetični salon, na vrhunske masaže, savne ali solarij.

Kozmetika, terapevtske in wellness masaže, aromaterapija, fitnes, skupinske vadbe ter popolno razvajanje v jacuzziju in zasebnih savnah so le del naše ponudbe.

V Wellness centru Aspara nudimo nabor specialistov in terapevtov, ki so v Slovenskem prostoru uveljavljeni že vrsto let. Njihove izkušnje in bogato znanje, zagotavljajo strokovno ponudbo na posameznem področju pregledov in ugotovitev bolezenskih stanj, katera se bodo preventivno tudi zdravila.

Aspara – prvi in edini wellness v Sloveniji, ki ga napaja moč pozitivne energije, ki izhaja iz piramide, težke skoraj 50 kilogramov, s prekati, kjer so kristalni kamni. Njena glavna funkcija je nevtraliziranje morebitne negativne energije v okolici in pod samo stavbo in je delo Borišek Martina. Na zunanjih vogalih stavbe so, globoko v zemlji, malce stran od vsakega kota, položene okoli kilogram težke kamene strele. Edinstvena energijska postavitev »Hartmanov križ«, ki se zaključuje na vrhu zgradbe, s kilogram težkim ametistom, ščiti pred silnicami vodnih tokov pod zemljo.

 

Medico

Medical center Aspara, se ponaša s priznano ekipo zdravnikov na področju fizioterapije in interne medicine. Zagotavljamo vam posege brez čakalnih dob in storitve opravljene po najvišjih standardih.

 

Lepota

V Wellness centru Aspara, smo specializirani na področju oblikovanja telesa, saj je naša ponudba zelo obsežna in celovita, kjer stranka dobi vse na enem mestu. Pri oblikovanju telesa uporabljamo aparate priznane blagovne znamke Iskra Medical. Naše programe preoblikovanja telesa je že poizkusilo veliko ljudi, na njihovi podlagi zadovoljstva in uspešnih rezultatov, pa so postali še veliko bolj prepoznavni. Prepričajte se še sami in se brezplačno posvetujete z našimi terapevti.

 

Kozmetika

Del ponudbe v Wellness centru Aspara je kozmetični salon, opremljen z okusom in po najvišjih zahtevanih standardih. Z bogatim znanjem in izkušnjami naših kadrov ter najsodobnejšo opremo, vam bomo vsako izmed storitev najprej natančno obrazložili in predstavili, saj veliko časa vlagamo v svetovanje in zaupanje naših strank.
Sodelujemo s priznanimi kozmetičnimi znamkami, ki v svetu in v kozmetičnih krogih nekaj pomenijo Biodroga, Rosactive, Luxus Lashes, Gehwol, Orly… Redno spremljamo najnovejše trende v svetu kozmetike, saj želimo strankam ponuditi najboljše.

 

Masaže

Način življenja današnjega sodobnega človeka narekujejo odgovornost, organizacija, načrtovanje, natrpani urniki, naporna potovanja in ne nazadnje skrb za najbližje, družino in prijatelje. Stres je postal naš vsakdanji spremljevalec. Ker se močno zavedamo, da vsak organizem potrebuje drugačen pristop do popolnega notranjega miru, v Wellness centru Aspara nudimo pestro izbiro masaž za prenovo telesa in duha.

 

Svet savn

Se vas loteva prehlad? Poskusite s savnanjem! Savna pospeši krvni obtok ter delovanje limfe in pomaga pri razstrupljanju organizma . V pomoč vam je lahko tudi pri boju z nečisto kožo in pri odpravi odvečnih kilogramov. Od nas boste odšli zadovoljni in s pozitivno energijo, »kondicijsko« in telesno boste pripravljeni na izzive, ki jih prinašata poslovno in družinsko življenje. Obisk savne prav tako blagodejno učinkuje pri blaženju poškodb mišic, revmatoloških obolenjih.

Ob vikendih vam nudimo različne sprostitvene programe vrtinčenja zraka z meditacijami in pilinge, ki pomenijo osvežitev tako za telo, kot tudi za dušo.

Kdaj v savno? Ko se želite sprostiti, zmanjšati notranje napetosti in se osvoboditi stresa.

 

Fitnes in vadbe

V Wellness centru Aspara ponujamo sodobno opremljen fitnes center, kjer se nahajajo kardio naprave za izboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti in izotonični del naprav za razvijanje posameznih mišičnih skupin. V centru sta na voljo dve dvorani, kjer potekajo raznovrstne skupinske vadbe.

 

Otroški svet

Rojstni dan je prav posebna prelomnica vsakega posameznika. Je čisto poseben dan, ki ga ponavadi preživimo v družbi najdražjih, obdani s smehom, veseljem in srečo. V Wellness centru Aspara so rojstno dnevne zabave drugačne od ostalih. So dinamične, aktivne in zdrave. Zabave so športno obarvane, programi pa seveda prilagojeni starosti in željam slavljenca. Namenjene so otrokom starim od 4 do 10 let. Pod izkušenim vodstvom je poskrbljeno za nepozabno zabavo, ki traja 3 ure in jo sestavljajo ura športanja, ura pogostitve ter ura zabave po izbiri.

Dovolite otrokom doživeti nepozabni, pravljični in norčavi otroški žur. Poleg popolnoma novih vsebin vam dajemo možnost praznovanja rojstnega dne katerikoli dan v tednu.

Naj vaši otroci praznujejo rojstni dan pri nas in doživijo nepozabne trenutke.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 63087740
  • Ime podjetja:
  • Lepotni center Dino&Dino, Dino Ivanuša s.p.
  • Občina:
  • Celje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si