Vrtnarstvo Šimenc d.o.o., vrtnarija, drevesnica in urejanje vrtov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4738/vrtnarstvosimencdoovrtnarijadrevesnicainurejanjevrtov1-1485350061.png
Vrtnarstvo Šimenc d.o.o., vrtnarija, drevesnica in urejanje vrtov
Vrtnarstvo Šimenc d.o.o., vrtnarija, drevesnica in urejanje vrtov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4738/vrtnarstvosimencdoovrtnarijadrevesnicainurejanjevrtov1-1485350061.png 0 05 0

Povprečno od 289 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Erik Šimenc (+)

Peruzzijeva ulica 150, Ljubljana 1000, Slovenija

051 662 808
info@vrtnarstvo-simenc.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vrtnarstvo Šimenc deluje od leta 2000. Najprej je predstavljala dejavnost večinoma proizvodnja okrasnih rastlin, ki smo jo nadgradili s postavitvijo Vrtnega centra na Rudniku v Ljubljani in z opravljanjem vrtnarskih storitev na zasebnih vrtovih. Danes opravljamo zasaditve vrtov in vzdrževalna vrtnarska dela za različna podjetja in privatne lastnike po vsej Sloveniji. Kot podizvajalec gradbenim podjetjem opravljamo zasaditve in ozelenitve na javnih površinah.

V Vrtnem centru, ki je tudi drevesnica in vrtnarija, dobite vse potrebno za zasaditev vašega vrta v celoti. Velika okrasna drevesa, grmovja, rastline za živo mejo in trajnice. V primeru, da se sajenja lotite sami, vam ponudimo še svetovanje in sadilni material kot so substrati in gnojila tako za rastline kot travo. Za piko na i na koncu dodamo še primeren zastir ali okrasne kamne.

 

Vrtni center

V sklopu Vrtnega centra se nahaja velika vrtnarija z drevesnico. Vrtni center vam omogoča v živo videti mnogo različnih rastlin in konkretno izbrati tiste, ki jih želite zasaditi v vašem vrtu. Nekatere okrasne rastline je možno po vaših željah tudi naročiti.

Drevesnica predstavlja okrasna in parkovna drevesa. Velik obseg zajema sadno drevje z jagodičevjem. Predstavljene so rastline za žive meje, grmovja, trajnice in dišavnice. Skoraj vse prodajne rastline so gojene v loncih in imajo razvito koreninsko grudo. Zaradi tega jih je mogoče saditi skozi vse leto in letne čase, vse dokler tla ne zamrznejo globoko. Rastline niso vzdrževane v umetnih rastlinjakih, ampak so na prostem izpostavljene našim vremenskim pogojem in tako maksimalno pripravljene na ukoreninjenje v našem podnebju.

Nudimo svetovanje, kako posaditi izbrane rastline in ves potrebni sadilni material za pravilno zasaditev rastlin. Pri nas dobite tudi okrasne lonce, drenažni pesek, dekorativni material in kamne, za nadaljnjo nego pa različna gnojila in biopripravke za varstvo rastlin. Nudimo tudi transport oziroma dostavo izbranih rastlin. Na željo stranke jih tudi posadimo.

 

Vrtnarske storitve

Izdelava vrta

Zdrave, bujne rastline, skladen in urejen vrt polepšajo in obogatijo vsak dom ali okolico. Izbira primernih rastlin, sama izdelava vrta, nadaljnje vzdrževanje vrta in redno urejanje vrta zahtevajo znanje, fizični napor in čas. Pri tem vam lahko pomagamo mi, tako s svetovanjem pri načrtovanju vrta, izvedbi posameznih zasaditev rastlin ali okrasnega vrta v celoti in kasnejšim vzdrževanjem vrta.

 

Polaganje travne ruše in strojna setev trave

Zelenica je eden najbolj vidnih in uporabnih delov okrasnega vrta, zato si še posebej želimo trpežne in goste zelenice, ki nam je lahko v ponos. Naj izberemo setev trave ali ozelenitev s polaganjem travne ruše?

 

Urejanje vrta

Vzdrževanje in urejanje vrta vključuje vrsto nujno potrebnih vrtnarskih del, ki jih opravljamo sezonsko ali pa prevzamemo celoletno oskrbo vrta.

 

Ponudba rastlin

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 19:00
Torek
09:00 - 19:00
Sreda
09:00 - 19:00
Četrtek
09:00 - 19:00
Petek
09:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
01:00 -
  • Davčna številka:
  • 89398009
  • Ime podjetja:
  • Vrtnarstvo Šimenc d.o.o., vrtnarija, drevesnica in urejanje vrtov
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si