Vrtnarstvo Revital d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4242/vrtnarstvorevitaldoo1-1479135855.png
Vrtnarstvo Revital d.o.o.
Vrtnarstvo Revital d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4242/vrtnarstvorevitaldoo1-1479135855.png 0 05 0

Povprečno od 150 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Danijel Vrbnjak (+)

Kopališka ulica 18, Kidričevo 2325, Slovenija

02 7990794
02 7990798
info@revital-vrtnarstvo.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Revital d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991, kot hčerinsko podjetje Talum-a. Smo invalidsko podjetje, v katerem je zaposlenih 90 delavcev od tega 42% delavcev invalidov. Sedež podjetja je na Tovarniški cesti 10 Kidričevo. Dejavnost vrtnarstva pa opravljamo na Kopališki 18 – naselje Kidričevo.

Naše glavne dejavnosti so: vrtnarstvo, vzdrževanje okolja, čiščenje in kurirska služba.

Ena izmed poglavitnih dejavnosti podjetja Revital d.o.o. je vzgoja rož lončnic, širok asortiment enoletnic, sadik vrtnin in v zadnjem času tudi trajnic. Proizvodnja in proizvodni program temelji na nenehnih posodobitvah opreme in večanju tehnične zmogljivosti. Imamo računalniško podprto vodenje proizvodnje. Zaradi vlaganja in širitve smo veliko skrb posvetili prilagajanju potrebam kupcev predvsem na področju veleprodaje. Imamo samo eno maloprodajno enoto, ki posluje na sedežu vrtnarije v Kidričevem.

Kupcu lahko tako čez vse leto nudimo kakovostne okrasne lončnice, enoletnice, okrasne rastline, zimzelene rastline, pokrovne senčne in cvetoče trajnice. Proizvode izdobavljamo na CC vozičkih opremljene z EAN kodami.

Imamo lasten vozni park, s katerim razvažamo naročene proizvode. Proizvode lahko dostavljamo sami po posameznih poslovalnicah ali v vaše centralno skladišče glede na dogovor.

Naša vizija je usmerjena predvsem v širitev podjetja, kakovost asortimenta in zadovoljstvo kupca.

 

Vrtnarstvo

Vzgoja se vrši v sodobno opremljenih rastlinjakih na površini 18500 m2 pokritih površin in na več hektarjih zunanjih površin.

Proizvodnja in proizvodni program na vrtnariji temelji na vsakoletnih posodobitvah, povečanju tehničnih zmogljivosti in nenehnemu prilagajanju potreb kupcem. Večino proizvodnje opravimo na pomično, potopnih mizah. Za premočno osvetljenost uporabljamo zavese za senčenje.

Upravljanje rastlinjakov je popolnoma avtomatsko vodeno, vendar je človek najpomembnejši, brez njega ni uspeha.

Pri presajanju si pomagamo z najnovejšimi stroji za polnjenje lončkov podjetja Mayer in Yavo. Za sejanje zelenjave v stiropor platoje različnih dimenzij in PVC platoje uporabljamo sejalnico Da ross.

Naša proizvodnja zajema lončno proizvodnjo Božične zvezde, Primule, Gerbere, Krizanteme, balkonsko cvetje, strukturne rastline, enoletnice, ciprese, trave,trajnice in sadike zelenjave.

V sklopu vrtnarije imamo tudi prodajni prostor, kjer prodajamo vse, kar sami vzgojimo in tudi tuje proizvode s področja vrtnarstva. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in negi rastlin.

Prav tako je možen voden ogled vrtnarije z vnaprejšnjo najavo.

 

Vzdrževanje okolja

Izvajamo načrtovanje, urejanje, zasaditve zunanjih površin poslovnih in zasebnih objektov, zelenic, cvetličnih gred, košnja in vzdrževanje nogometnih igrišč.

Skupina za vzdrževanje okolja vam uredi okolico vaše poslovne stavbe ali okolico stanovanjske hiše. Za vas opravimo razne zasaditve, košnjo, obrezovanja, izdelava novih ali sanacija starih zelenic, podiranje dreves (avtokošara), gozdna sečnja in spravilo lesa.

 

Prodajni center

V našem prodajnem centeru na vrtnariji vam ponujamo širok prodajni program domačih in tujih proizvodov s področja vrtnarstva. Ob nakupu vam bodo naši strokovnjaki svetovali pri izbiri in negi rastlin.

 

Čistilni servis

Izvajamo ročno in strojno čiščenje poslovnih in zasebnih prostorov ter delovnih obratov.

V Talumu izvajamo naslednje dejavnosti:

 • čiščenje garderob, sanitarjev,
 • čiščenje delavniških prostorov,
 • čiščenje poslovnih prostorov,
 • strojno pometanje obratov, v samem Talumu.

 

Za zunanje naročnike izvajamo:

 • čiščenje avtosalonov,
 • čiščenje restavracije in plesne dvorane,
 • čiščenje poslovnih prostorov.

 

Servisna delavnica

V podjetju smo se odločili, da zaradi znanja in izkušenj sodelavcev dopolnimo svoje dejavnosti s servisno delavnico. Tako smo spodnji del stare kino dvorane preoblikovali v delavnico, kjer že od 8. aprila 2013 nudimo servis male kmetijske mehanizacije kot tudi hiter servis za osebna vozila. Servis manjše kmetijske mehanizacije je na območju Kidričevega zapolnil pomembno vrzel na področju servisiranja in vzdrževanja. Celotno Spodnje Podravje, med Slovenskimi Goricami, Halozami ter Dravskim in Ptujskim poljem, je zelo kmetijsko aktivno. Veliko je vinogradov, njiv, vrtov in sadovnjakov, kjer potekajo dela s pomočjo kmetijskih strojev. Servisiranje in redno vzdrževanje je nujno in se ga lastniki sami redko lotijo, saj nimajo rezervnih delov in potrebnega znanja. Z večletnim znanjem in izkušnjam s področja poznavanja servisiranja kmetijskih strojev in vzdrževanja okolja bomo poskrbeli, da bodo stroji ustrezno vzdrževani, popravilo pa opravljeno hitro in kakovostno.

 

Aktualno

Vabljeni v našo vrtnarijo, čaka vas pestra izbira Adventnih venčkov.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 18040900
 • Ime podjetja:
 • Vrtnarstvo REVITAL pridelovanje, razmnoževanje, gojenje in prodaja rastlin d.o.o.
 • Občina:
 • Kidričevo
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2020 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si