Vrtnarstvo Moretini

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/866/vrtnarstvo-moretini (1)-1458638888.png
Vrtnarstvo Moretini
Vrtnarstvo Moretini https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/866/vrtnarstvo-moretini (1)-1458638888.png 0 05 0

Povprečno od 47 ocen

Vaša ocena

Spodnje Škofije 212, Škofije 6281, Slovenija

051 361 529
vrtnarstvo.moretini@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vrtnarstvo Moretini d.o.o. je mlado podjetje, vendar z dolgoletno družinsko tradicijo. Vrtnarijo Kocjančič sta že leta 1992 ustanovila Esperij in Anica Kocjančič in sta jo oktobra 2012 prevzela hčer Nataša in vnuk Alen, ki sta ustanovila Vrtnarstvo Moretini d.o.o.

Ukvarjajo se z vzgojo različnega cvetja za okraševanje vrtov, balkonov, skalnjakov in notranjih prostorov, zelenjavnih sadik in zelišč. Na vrtnariji pa lahko dobite tudi profesionalne substrate, gnojila ter različne pripravke za varstvo rastlin. Kar pa je neprecenljivo, dobili boste kakovostno svetovanje izkušenih vrtnarjev, ki se vam bodo stoodstotno posvetili.

So tudi člani Profesionalne Vrtnarske Družbe (PVD), v kateri sodelujejo z 27 vrtnarijami po sloveniji z njimi delijo izkušnje in skupaj tudi izdajajo svoj katalog ''Cvetje za Poletje'', ki izhaja vsako leto spomladi v več kot 50000 izvodih.

Rastline so iz lastne proizvodnje in so utrjene v tukajšnjem podnebju. Pri nas boste v vseh letnih časih našli nekaj za svoj dom, vrt, ali balkon.

 

Ponudba

 

Za vsa dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 47979330
  • Ime podjetja:
  • Vrtnarstvo Moretini proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si