Vrtnarstvo in cvetličarstvo VCT

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1301/vrtnarstvoincvtlicarstvovctpovezujemo18-1460545920.jpg
Vrtnarstvo in cvetličarstvo VCT
Vrtnarstvo in cvetličarstvo VCT https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1301/vrtnarstvoincvtlicarstvovctpovezujemo18-1460545920.jpg 5 05 1

Povprečno od 33 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ramovš Melita (+)

Ribniki 38, Sevnica 8290, Slovenija

07 8162362
031 822 277

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Obiščite VCT Ramovš & Peklar - vrtnarstvo in cvetličarstvo in se prepričajte o pestri ponudbi, nadgrajeni z nizkimi cenami in visoko kvaliteto.

Če se pripeljete v Sevnico po savskem mostu, se vam pogled ustavi na urejenem naselju Ribniki, kjer je tudi naša vrtnarija. Smo družinsko podjetje, katerega korenine segajo 47. let nazaj. V tem času smo se razvili v eno bolj prepoznavnih vrtnarij v Posavju.

Naj predstavimo še naše tri cvetličarne:

Od leta 2000, delujemo v novem lokalu na Trgu svobode 3 v Sevnici. Po dolgih letih prostorske stiske, smo se takrat preselili v večji lokal. Tu je ponudba zelo pestra. Poleg velike izbire lončnic, rezanega cvetja in daril, vam po naročilu izdelamo tudi žalno in poročno dekoracijo. Vse izdelano tudi dostavljamo na dogovorjena mesta. V cvetličarni nudimo tudi semena, novost od lanskega leta je tudi seme slovenske firme Amarant, ki je ekološko pridelano in primerno za ekološke pridelovalce in kmetije. Poleg semena pa nudimo tudi čebulnice, spomladanske in jesenske, trajnice in vse sadike, ki jih proizvedemo na naši vrtnariji.

Cvetlični Butik v Mercator centru v Boštanju, je manjši lokal, kjer je prodaja bolj butično usmerjena. Nudimo vam pestro izbiro lončnic in rezanega cvetja, kot tudi spomladanske in jesenske sadike za vaše balkone.

V letu 2009, pa smo prevzeli lokal, kjer je že prej poslovala cvetličarna, v Radečah, Cvetlični Butik Radeče, v ulici Milana Majcna 3. Prav tako je tu velika izbira lončnic, rezanega cvetja in daril. Po naročilu izdelamo tako žalno, kot tudi poročno dekoracijo.

V vseh cvetličarnah vas pričakujejo prijazne in izkušene cvetličarke, ki so v vseh teh letih pokazale veliko spretnosti in inovativnosti na svojem področju. Stranke se rade vračajo, ker s svojim znanjem in domišljijo popestrijo še tako skromno darilo.

Na vrtnariji pa vas pričakujejo vrtnarke z dolgoletnimi izkušnjami, katere vam bodo prijazno svetovale. Cvetje iz naše vrtnarije, pod skrbno roko naših vrtnark, vas bo razveseljevalo celo leto. Pri nas vam z 40 letnimi izkušnjami in veliko vloženega znanja, jamčimo za uspeh pri gojenju.

Poročna floristika

Nevestam, na njihov poročni dan, cvetje govori o ljubezni, predanosti in nežnosti. Nežni cvetni lističi šepetajo o skrivnostni povezanosti dveh src. Zato se tudi mi potrudimo, da vam bo najlepši dan za vedno ostal v spominu. Po vaših željah in našemu strokovnemu nasvetu, se z vami dogovorimo za celotno poročno dekoracijo. Poročni šopek je najpomembnejši v vsej dekoraciji, ker ga nevesta ves čas nosi ob sebi. Pomembno je vedeti, kakšna bo nevestina obleka, barvo in kroj, barva njene polti, predvsem pa njene želje, katero cvetje ji najbolj ugaja, barva cvetov, oblika šopka, saj se samo tako lahko uspešno uskladimo, da bo zadovoljstvo obojestransko. Prav tako je pomembna naprsna dekoracija bodočega moža, kajti skupaj sta celota, katera je povezana tako v ljubezni kot v cvetju.

Nevesta ima lahko v laseh tudi lasnico iz cvetja, ki vdihne dušo pričeski. Prav tako ji lahko izdelamo tiaro ali venček, katerega so nosile že naše babice. Zelo moderno je imeti na rokah zapestnico ali prstan iz cvetov, ki se seveda ujemajo z poročnim šopkom. Prav tako poskrbimo za dekoracijo avtomobilov, cerkva in gostiln, kjer poteka poročno slavje. Dostava cvetja je brezplačna.

Balkonsko cvetje in božične zvezde iz lastne proizvodnje

Že v januarju začnemo z vzgojo spomladanskih sadik in enoletnic.

V februarju pričnemo s prodajo Primule acaulis ali trobentice, katere vam ponudimo v izredno pestri paleti barv in cvetov, od drobnocvetnih do dišečih.

V tem mesecu začnemo tudi sprejemati vaša korita, katere kasneje zasadimo po vaših željah in naših svetovanjih in jih, v času ko ni več zunaj hladno, prevzamete sami ali pa jih dostavimo mi.

Imamo tudi lastno vzgojo trajnic, med njimi tudi Ranunculus, ki je sicer gomoljnica, cvetovi pa so različnih barv. V tem času nudimo tudi mačeho za spomladanske zasaditve in pa Bellis ali marjetico, katera je spomladi bolj cvetoča in ima lepše in trdnejše cvetove.

V aprilu se prične spomladanska prodaja balkonskega cvetja. Nekatere rastline, ki niso tako občutljive na nizke temperature, se začnejo prodajati že v začetku aprila. To so Pelargonie Zonale ali pokončna pelargonija, Pelargonia Fouer cascade ali viseče pelargonije in pa nekatere vrste Surfinij.

Proti koncu aprila, ko so temperature nad 10 stopinj C, se začne prodaja vsega ostalega cvetja. Poleg že omenjenih najbolj prodajnih artiklov, so tu še strukturne rastline : calibrahoa, milionbells,verbena, trixi,brachicoma, bidens, begonia, fuksije, razne trave in ostali dodatki.

Pri nas dobite tudi substrate, lonce, korita, gnojila...

Konec maja se začne sajenje enoletnic tako za grobove, kot za gredice. Bogata izbira je med različnimi verbenami, begonicami, ageratumi, gazanijami in še veliko drugih.
Poleti se že pripravljamo na jesensko prodajo. Sadimo mačehe, lončne krizanteme, jesenske lepotice in razne trajnice. V ponudbi imamo tudi sadike vrtnic, slovenskega proizvajalca, katere priporočamo za jesensko sajenje.

Po jesenski prodaji, se v naše rastlinjake seli proizvodnja Božične zvezde, katero vam pripravimo že v prvih dneh decembra. Ker je iz lastne proizvodnje, je manj občutljiva na prenose v hladnih dneh.

Žalna floristika

Nudimo vam aranžiranje vežice, vence in žalne aranžmaje, žarne venčke in ostalo dekoracijo. Dostava je brezplačna.

Šopki in aranžmaji za različne priložnosti

Ob različnih slavnostih vam okrasimo mize, sprejemnice ali vhode, tako v zasebne kot tudi poslovne prostore.

Darilni program

V naši cvetličarni vam nudimo pester izbor daril za različne priložnosti, katere vam tudi aranžiramo z najnovejšimi materiali in z okusom.

 

Vir

Lokacije podjetja
Ribniki 38, Sevnica 8290, Slovenija

CVETLIčNI BUTIK BOšTANJ MC - Boštanj 80, Boštanj 8294, Slovenija     07 8149330
VRTNARIJA NA RIBNIKIH - Ribniki 38, Sevnica 8290, Slovenija     07 8162360
 • Davčna številka:
 • 20108885
 • Ime podjetja:
 • VCT Ramovš - Peklar d.o.o., vrtnarstvo in cvetličarstvo
 • Občina:
 • Sevnica
 • Govoreči jeziki:
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Moje poročno cvetje je bilo čudovito. Tudi pikice ne bi spremenila. Vse pohvale in priporočam!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si