Vrtnarske storitve Skerca

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1319/vrtnarskestoritveskerca1-1460564729.jpg
Vrtnarske storitve Skerca
Vrtnarske storitve Skerca https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1319/vrtnarskestoritveskerca1-1460564729.jpg 5 05 1

Povprečno od 30 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tomaž Tom Starc (+)

Ščurki 2, Ščurki 1311, Slovenija

070 695 544
info@skerca.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Vrtnarske storitve Skerca Tom iz Turjaka vam ponuja širok spekter strokovnih vrtnarskih storitev ter načrtovanja vaše okolice.

Že od samega začetka sodelujemo z dobavitelji, ki proizvajajo oziroma uvažajo le kvalitetna vrtnarska sredstva, pripomočke ter materiale. Poudarek je vedno na kvaliteti rastlin, saj je nesmiselno saditi in urejati okolico z rastlinami, ki niso prilagojene našim rastnim pogojem. Velikokrat se dogaja, da konkurenčna podjetja ne dajo toliko na kvaliteto, zato so njihove storitve morda ugodnejše, vendar velikokrat tudi zelo kratkotrajne.

 

Storitve

 

Načrtovanje vrta: od ideje do vaše zasebne zelene oaze

Čudovito urejen, negovan in okusno zasajen vrt je v ponos vsakemu lastniku hiše. Vrt velikokrat nastaja spontano – posejemo travo, posadimo drevje, običajno sadno, zasadimo kakšen grm, rože in v gredah rastejo zelenjava in zelišča. Vendar pa tako ustvarjen vrt najpogosteje ni videti tako izjemno kot v katalogih, v arboretumu ali morda pri sosedu. Da bi izdelali prefinjen, salonski videz, je potrebno predhodno strokovno načrtovanje vrta.

 

Urejen vrt – vaš ponos

Urejanje vrta je zahtevno delo, ki zahteva veliko pozornosti, znanja in truda. Da lahko sledimo želenemu videzu vrta in ga razvijamo tako, da bo v popolnem soglasju z našimi željami in okolico, moramo v vrt investirati ogromno časa, si priskrbeti ustrezno vrtnarsko opremo in stroje, pri tem pa seveda upoštevati časovne termine, ki jih zahtevajo posamezne rastline.

 

Obrezovanje dreves: z malo truda, a veliko znanja do lepo oblikovanih dreves in bogatega pridelka

Ko začnejo prvi sončni žarki greti zemljo in zima prepuščati mesto pomladi, se začnejo počasi iz zimskega spanja prebujati vrtovi. Za njihove lastnike je to signal, da je treba drevesa pripraviti na toplo sezono in jim omogočiti optimalno rast in razvoj – in prvo je na vrsti obrezovanje.

 

Redno vzdrževanje trave – pot do lepe trate

Ali vam vzdrževanje vaše trate jemlje preveč časa, zelene žametne preproge pa kar od nikjer? Čeprav se na prvi pogled zdi, da trava raste sama od sebe in jo je treba samo kositi, temu ni tako. Poleg rednega zalivanja in košenja je treba skrbeti še za ustrezno gnojenje, prezračevanje, po potrebi dosetev trave, odstranjevanje plevela in mahu … Lepa, gosta, enakomerno zelena trata namreč ni naključje, ampak plod rednega, strokovnega vzdrževanja. Če je vaša trata polna filca, plevela, maha ali celo plesni, je vedno bolj rumenkaste barve in neenakomerno porasla, je čas, da svojo trato prepustite vrtnarjem.

 

Polaganje travne ruše za čudovito zeleno okolico

Ste si vedno želeli lepo okolico in čudovit vrt, kjer bi se lahko popolnoma sprostili in naužili svežega zraka? Imate težave s sejanjem trave? Ste vedeli, da lahko v izjemno kratkem času pust in rjav vrt spremenite v čudovito zeleno površino? Tako je! Travna ruša je sodobna rešitev za vse tiste, ki si želite čudovito okolico na način, da se izognete občutljivim fazam sejanja trave.

 

Travni tepih

Želite čez noč postati ponosni lastnik lepe trate okoli hiše, parkirišča ali vašega podjetja? Lahko vam pomagamo. V podjetju Skerca vam hitro in strokovno položimo travni tepih. Teren pregledamo, sestavimo ponudbo in kasneje profesionalo opravimo storitev za katero ste se odločili. Travni tepih lahko položimo od spomladi do pozne jeseni. S hitrim učinkom ozelenitve okolice bodo sosedje zavistni, vi pa ponosni na vašo zelenico. Lepa trava in urejen vrt je znak skrbnega lastnika, ki da nekaj na kvaliteto življenja.

 

Namakalni sistemi

Dobro razrasla in ukoreninjena trava je navadno zelo odporna proti suši, v daljših sušnih obdobjih pa je rast vseeno počasnejša in trata začne hirati. Takrat nam pomagajo namakalni sistemi. Ko pride do sušnega obdobja, je potrebno trato temeljito zalivati, da ne utrpi prevelike škode. Dandanes že dobro poznamo sisteme za zalivanje večjih površin (privat vrtov, parkov, športnih in javnih površin).

 

Ribniki in vodni motivi

Voda daje vsakemu vrtu svojevrsten čar, ki se mu le težko upremo. Ribnik, obdan z vodnimi lilijami, blesk zlatih ribic, žuboreč potoček, ki ga obdajajo praproti, ali pa le preprosti ribnik, v katerem se zrcalijo šopki perunik, je veselje in okras vsakega vrta, v katerem vam bo v sodelovanju z vrtnarji podjetja Skerca uspelo narediti kar najlepši vodni motiv. Še tako majhen in odmaknjen dvoriščni vrt vam lahko oživimo s šumenjem tekoče vode in plesom svetlobe v njej.

 

Skalnjak

Skalnjak je sestavljen iz divje rastočih rastlin, ki uspevajo v nekaterih gorskih območjih na različnih koncih sveta in so pogosto videti kot prekrasni vrtovi. Ker je naš cilj ne le vzdrževati, temveč tudi polepšati, vam v podjetju Skerca nudimo urejanje skalnjakov, saj prinesejo na vrt lepoto nedotaknjenih divjih rastlin, ki pogosto zelo obilno cvetijo.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 83334599
 • Ime podjetja:
 • Vrtnarske storitve Skerca Tom Tomaž Starc s.p.
 • Občina:
 • Velike Lašče
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Vrt imamo po vaših zaslugah čudovit in vsi komaj čakamo da vse pozeleni, da bomo lahko vsak sončen dan uživali na vrtu! Priporočam
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si