Vodovodne inštalacije Alen Tuljak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3553/vodovodneinstalacijealentuljaksp6-1473837918.jpg
Vodovodne inštalacije Alen Tuljak s.p.
Vodovodne inštalacije Alen Tuljak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3553/vodovodneinstalacijealentuljaksp6-1473837918.jpg 5 05 1

Povprečno od 22 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Alen Tuljak (+)

Lukini 20, Gračišče 6272, Slovenija

040 567 005
odmasevanjetuljak@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Vodovodne inštalacije, Alen Tuljak s.p. se ukvarja s popravilom inštalacij, prenovo kopalnic, videopregledom kanalov in s strojnim odmaševanjem kanalizacije.

 

Strojno čiščenje odtokov

Vsa naša oprema je namenjena predvsem odtokom preseka od 30 mm do 400 mm. Če so cevi večje od tega obsega, poskusimo očistiti tudi njih. Pri čiščenju odtočnih cevi z zajlami uporabljamo centrifugalne (krtačaste) glave, ki povsem očistijo vsako vrsto oblog ali zamaškov, kot so beton, obloge vodnega kamna, korenine, maščobe iz industrijskih ali hišnih kuhinj. Za prebijanje izjemno trdih zamaškov v ceveh imamo tudi posebne vidija prebojne glave.

Vsa naša oprema je prenosna in jo lahko transportiramo tudi na lokacijo, kjer ni možen dostop z vozilom (na vrh bloka, v zakotno ulico starega mestnega jedra, ...)

Še ena posebnost našega načina čiščenja je to, da se vedno potrudimo čim manj umazati lokacijo, na katero smo poklicani. Ponavadi je to le nekaj kapljic. Dokler cev ni pretočna, ne potrebujemo vode, zato je možnost kakršnekoli poplave med čiščenjem skoraj nemogoča.

V primeru, da po strojnem čiščenju ostanejo peskaste usedline v kakšni horizontali, jo lahko tudi visokotlačno izperemo. Iz cevi velikosti do 150 mm lahko izpiramo kakršnekoli umazanijo. Za to uporabljamo profesionalno visokotlačno namensko izpralko z različnimi nastavki. Tudi ta pumpa je prenosna in ni vgrajena v vozilo.

 

Video pregled vodov

Za pregledovanje vodov s premerom od 3⁄4″ do 12″ (20-300 mm) so najboljša možnost sistemi s kabelskimi koluti in pregledovalnimi kamerami.

Vsak od teh sistemov nudi enostaven način uporabe, funkcije, ki so prilagojene posameznim področjem uporabe ter neprimerljivo trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

 

Prenova kopalnic

Kopalnica je prostor, ki mora biti kar se da uporaben, hkrati pa si želimo, da dobro zgleda, kar je ob vseh sanitarnih napravah in inštalacijah včasih težko doseči. Ker so površine izpostavljene stalni vlagi in uporabi, ali pa ploščice delujejo zastarelo, se odločimo za prenovo kopalnice. Pri tem pa nas ne čaka samo zamenjava vsega kar je vidno, temveč ponavadi tudi vse inštalacije, ki so očem nevidne. Celovita prenova kopalnice je zamenjava sanitarnih elementov, zamenjava talnih in stenskih oblog, prenova električnih inštalacij z razsvetljavo, vodovodnih in odtočnih inštalacij.

 • Davčna številka:
 • 83382402
 • Ime podjetja:
 • Vodovodne inštalacije Alen Tuljak s.p.
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 79

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • uspešno renovirana kopalnica

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo dobro renovirana kopalnica, zelo zadovoljni, vrhunsko in hitro! Priporočamo!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si