Vodni filtri Henrik Homšak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1897/VodnifiltriHenrikHomaks.p.1-1463415749.jpg
Vodni filtri Henrik Homšak s.p.
Vodni filtri Henrik Homšak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1897/VodnifiltriHenrikHomaks.p.1-1463415749.jpg 0 05 0

Povprečno od 360 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Henrik Homšak (+)

Krulejeva ulica 2, Sevnica 8290, Slovenija

07 81 44 327
041 555 270
info@vodni-filter.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vodni filter je namenjen filtriranju vodovodne vode za potrebe pitja, kuhanja hrane, priprave napitkov, pranja sadja in zelenjave. Vodni filter zagotavlja popolnoma čisto, zdravo in svežo vodo odličnega okusa.

 

Vodni filtri v kuhinji

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni je namenjen filtriranju in čiščenju vode v kuhinji. Montira se na dovod hladne vode pod pomivalnim koritom. Filtrirana hladna voda se toči na pipi pomivalnega korita. Vodni filter vsebuje filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) Matrikx® + Pb1 0,5 mcr (WQ in NSF certificiran), ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.). Filtracija 0,5 mcr iz vode odstrani protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme.
Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni

 

Dvojni vodni filter HF-U Pb Ster-O-Tap® 0,02 mcr, podpultni, komplet s pipo
je namenjen filtriranju in čiščenju vode v kuhinji. Montira se na dovod hladne vode pod pomivalnim koritom. Filtrirana voda se toči na posebni pipi, ki je sestavni del kompleta in se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. V dvojnem vodnem filtru sta nameščena filtrirna vložka, ki iz vode odstranita klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.), bakterije in viruse.
Dvojni vodni filter HF-U Pb Ster-O-Tap® 0,02 mcr, podpultni, komplet s pipo

 

Vodni filter v kopalnici

Filter za tuš PurePro® izjemno izboljša kakovost vode za prhanje. Filter iz vode odstrani klor, slab vonj, vsa možna organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.).
Čista voda blagodejno vpliva na kožo in lase.
Filter za tuš PurePro®

 

Centralni filtrirni sistem

Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex je idealna rešitev za filtriranje in čiščenje vode celotne hiše. Montira se na glavni vod vode (običajno takoj za števcem vode v vodovodnem jašku). V dvojnem vodnem filtru sta nameščena filtrirna vložka, ki iz vode odstranita klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).
Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex

 

Dezinfekcija vode

UV sterilizator vode je namenjen dezinfekciji mikrobiološko neustreznih vod kot so kapnica, voda iz lastnih zajetij, vodnjakov in slabo vzdrževanih vodovodov z najsodobnejšo UV tehnologijo. UV sterilizacija, ki je najprimernejši in človeku najbolj prijazen način dezinfekcije vode, v vodi popolnoma uniči za zdravje človeka zelo nevarne bakterije.
UV sterilizator vode

 

Mehčanje vode

Magnetni nevtralizator vodnega kamna na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Učinek magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna je 70 %, vodni kamen ne odstrani, pač pa samo preprečuje njegovo kristalizacijo v kalcitni obliki. Kalcitna oblika vodnega kamna se odlaga na cevi, grelce in jo je težko odstraniti. Vodni kamen po obdelavi z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna pa tvori aragonitno obliko (igličasta struktura), ki zaradi svoje oblike tvori mehak vodni kamen. Ta struktura se ne nalaga na cevi in grelce vode, iz površin, kjer se osuši pa se lažje odstrani (kar z vlažno krpo).
Magnetni nevtralizator vodnega kamna

 

Nevtralizator vodnega kamna Nanode™ Liberator™ preprečuje nabiranje vodnega kamna in korozijo v ceveh, na grelcih, pralnih strojih, pomivalnih strojih, pipah, mrežicah pip, ventilih, umivalnikih, kopalnih kadeh, wc školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru.
Nevtralizator vodnega kamna Nanode™ Liberator™

 

Ionska mehčalna naprava iz vode odstrani vodni kamen in s tem popolnoma odpravi težave povezane z odlaganjem vodnega kamna v ceveh, na grelcih, pralnih strojih, pomivalnih strojih, pipah, mrežicah pip, ventilih, umivalnikih, kopalnih kadeh, wc školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru.
Ionska mehčalna naprava

 

Obrazec za naročilo najdete tukaj!

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 17:00
Torek
09:00 - 17:00
Sreda
09:00 - 17:00
Četrtek
09:00 - 17:00
Petek
09:00 - 17:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
01:00 -
  • Davčna številka:
  • 27991130
  • Ime podjetja:
  • Zastopstvo in prodaja, Henrik Homšak s.p.
  • Občina:
  • Sevnica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si