Vodene vadbe Anela Bektašević s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2246/vodenevadbeanelabektasevicsp11-1464879609.jpg
Vodene vadbe Anela Bektašević s.p.
Vodene vadbe Anela Bektašević s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2246/vodenevadbeanelabektasevicsp11-1464879609.jpg 2.5 05 2

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Anela Bektašević (+)

Gradnikova cesta 129, Radovljica 4240, Slovenija

040 307746
bektasevic.anela@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Anela Bektašević s.p. vam ponuja vodenje skupinskih vadb.

Vodenje skupinskih vadb

 • zumba,
 • aerobika,
 • body pump.

 

Zumba

Zumba je nova, dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latinskoameriški glasbi. Koreografije se menjajo med počasnimi in hitrimi ritmi s ciljem oblikovati in ojačati vaše celotno telo. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa: vaše srce! Vadba je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov. Ob seksi in energičnih latinskoameriških ritmih ustvarja vzdušje razgretega plesišča, a obenem prinaša vidne rezultate.

 

Aerobika

Aerobika je že vsem dobro poznana oblika vadbe, kjer izvajamo različne gibalne strukture ob spremljavi glasbe. Aerobike se lahko loti praktično vsak. Vaje potekajo na primerni intenzivnosti in dovolj dolgo, da telo začne kuriti maščobe. Ker so le-te največja ženska skrb, so po dolgotrajni vadbi toliko bolj zadovoljne z rezultati.

 

Body pump

Bodypump predstavlja izvirno vadbo z utežmi, ki krepi celo telo. Je vadba, ki omogoča najhitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne maščobe ter oblikovanje telesa. 60 minutna vadba, skozi najučinkovitejše vaje iz fitnes studia, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi, nudi trening vsem glavnim mišičnim skupinam. Vadba je primerna za moške in ženske, kjer ob odlični glasbi, odličnih inštruktorjih in lastni izbiri obremenitve (teže) dosežete zastavljene vadbene cilje.

 • Davčna številka:
 • 63116197
 • Ime podjetja:
 • Poslovne storitve, Anela Bektašević s.p.
 • Občina:
 • Radovljica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • THE BEST :)

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  S treningi sem pričela to sezono in rezultati so odlični, tako da v poletje 2017 vstopam kot sem vedno želela. Nikoli nisem obiskovala vodeno vadbo, kjer bi se mi toliko posvetili. Anela je najboljša, spremlja in se veseli naših dobrih rezultatov, po želji nas tehta in nam napiše jedilnike..Skratka, če ne bi bilo drugih punc med treningi okrog mene, bi bila prepričana, da sem si najela vrhunsko osebno trenerko. Hvala za vse.
  Oceni mnenje:
 • PRIPOROČAM

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Odlična vadba s super učiteljico, ki te spodbuja in prilagodi svoje treninge tako, da od njih dobite največ.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si